Arkadaşlar windows7'yi ana işletim sistemi olarak mı kullanıyorsunuz yoksa Win Se7en + ????? şeklinde mi
Tşk..Katılımlarınız için.
Tek İşletim sistemi mi yoksa Win7+?????
- 1
- 2
Benim Ana sistem olarak XP PRO SP3
Ana işletim sistemi olarak win7 kullanıyorum.
yüzde elli , yüzde elli : )
hadi bakalım : )
Ben RC1 ve RTM kurdum kullandım daha sonra kaldırdım sebebi resmi olarak çıkmamış olması bir ikincisi malum lisans
windows 7 rtm ultimate x64 + mac os x ama mac os x i çalıştıramıyorum
Lisansı salla 7600.16385'i ben OEM SLIC ile eski P4'li bilgisayarımı IBM diye tanıttım ;Tuğberkciğim biraz daha özen ve dikkat emi "Ben RC1 ve RTM kurdum kullandım daha sonra kaldırdım sebebi resmi olarak çıkmamış olması bir ikincisi malum lisans " diye yanıt yazan bir üyeye yukarıda verdiğin karşılık ne derece doğru yönlendirme.RTM nin downloadının bile torrent türü rus ve çin sitelerinden illegal yapıldığı bilinirken ve de forumumuzda illegal kullanım yönlendirme link verme konuları malumken oem slic kullanımı zimni önerisi şık değil bence; beleş.com, hacker .com türü bir sitenin forumu değil burası.Ve senin gibi IQ sü yüksek bir kardeşimin etiklik konusunda korsan ve illegal kullanıma karşı doğru yönlendirmeler içinde olmasını beklerim:Eminimki seninki de latife idi hemen sonraki yanıtında da " çıkınca satın alıcam... " demişin...Başarılarının devamı dileğimle ...
Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 23 Ağustos 2009 11:18
ben xp kullanıyorum win 7 bulana kadar bi arkadaşımdan xp kullanıcağım sistemim vista kapsıyor ama xp çok çok daha hızlı no gui boot falan yaptım açılışta süper ve herhangi bir registry ayarı da yapmadım ayrıca yaşasın win 7 gel abine :D
arkadaşlar bişey sölicem ama mümkün mü bilmiyorum keşke chip gelecek ay win 7 rtm dvd disi verse şuan yasadışı dill çünkü rtm yani full deil ola bilirmi acaba hem bu microsoftun da işine gelir bedava bir çok kişiye rtm dagıtmış olacak böylece win 7 şuan kinde daha hızlı yayılacak ben indiremiyorum netim sınırlı acaba böyle bişey mümkün mü?
Türkiye şartlarında satın alınacak en uygun sürümler bence Home Basic için 123 dolar, Home Premium için 145 dolar (artı vergiler) olacaktır
Professional için 236 dolar, Ultimate için 250 dolar ise biraz sıkıntı yaratabilir.Neyse ankete devam...
- 1
- 2