acil yardım.
Biri toshiba laptop diğeri Masa üstü pc.olmak üzere iki bilgisayarım var ve Modemim origo 4 port çıkışlı modem.ben bu modemden laptop içinde çıkış alıp internete ordanda bağlanmak istiyorum.masa üstü pc de xp yüklü laptota vista yüklü.Modemden çıkışların birine laptopun içinden çıkan telefon bağlantı kablosunu taktım diğer ucunu da laptopun çıkş kısmına taktım .Fakat internete bir türlü bağlanmıyor başka nasıl birşey yapmam lazım veya bir parçamı lazım??? ilgilenen olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
TEK MODEME İKİ BİLGİSAYAR BAĞLAMAK
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Yıllanmış Üye
335 mesaj
Merhaba myilmazer;
Modeminizin 4 portlu olması çok iyi çünkü 4 port olmasaydı dağıtıcı almak zorundaydız.
Yapmanız gereken 4murat ın dediği gibi telefonunuzdan gelen kabloyu modeminizin ADSL girişine takmanız ve ethernet kablosu temin etmenizdir.Bu ethernet kablosunu bilgisayarlarınızdan modeminizin portlarına dağıtınız.
Eğer aynen bu şekilde yaptıysanız ve internet bağlanmadıysa ethernet kablolarınızın ucundaki soketlerin bozuk olup olmadığını kontrol ettiriniz.
İyi Günler...
Son Düzenleme: osa_bh ~ 09 Temmuz 2007 22:28
Yıllanmış Üye
147 mesaj
bilgisayar teknik servisine başvur, laptop zarar görebilir, bilmeden deneme yapma şakasaı olmaz