hayırlısıyla windows 7 yi kurdum nihayetinde. driverı yüklemeden sesgeldiği ve etherneti gördüğü için cd'den yüklemeye gerek duymadım.firefox'da daha önceden normal görüntülediğim siteler şimdi biraz küçükgörülüyor ama çok fzla problem değil o. benim asıl problemim bir tanemsn açtığım halde iki tane açmış gibi görüntü vermesi. yani aşağıdakiresimdeki gibi bir problemim var. baştaki pencerede açtığım msn'ninadresi görünüyor diğerinde de msn ana penceresi. ama ben sadece birtane msn açtım. bu sorun nedir yada bu bir sorun mu acaba? soruncanedir ki çözümü? sadece benim başıma mı geldi bu yoksa?
tek msn çift görüntü
evet oldu teşekkürler hero. ama bende vista seçeneği yerine xp sp2 seçeneği vardı sadece. onu seçtim eskisi gibi oldu. sizde de firefox görüntüleri küçük mü çıkıyor? ie8 de siteyi normal büyüklüğünde açıyorum ama firefox sanki küçük açıyor biraz. onda da sağ tık uyumluluk mu demek gereklidir acaba?
ie8 in normal görüntülediği sayfaları firefox'da girdiğimde düzenlemek zorunda kalıyorum. neyse bunada şükür. cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
işkenceye ne gerek var ie8 kullanmanızı tavsiye ederim. hem ben şöyle biir sonuç elde ettim. her internet tarayıcısı kendi işletim sisteminde en hızlısıdır.yani windows ta internet explorer, mac os ta safari, ve linuxta firefox en iyi çalışan tarayıcılar:)
bir sorun gibi bir şey daha dikkatimi çekti. xp yüklüyken ram 1,96 görünüyordu. şimdi 2. normalde 2 zaten ama ekran kartım onboard olduğu için bir kısmını orada kulanıyordu. şimdi sürücüleri de yüklemediğim için mi bu böyle görünüyor? yoksa yine cd den ekran kartını yüklesem iyi olur mu sizce?
cd den ekran kartınızı yüklemeyin..
ekran kartınızın sitesine girin ve orada ki en son sürüm ekran kartınızı indirin..
bulamazsanız biz yardımcı oluruz..
aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısını güncelle dedim zaten güncel durumda dedi. fakat ram miktarı 2'den düşmesi gerekmiyor mu? yoksa 7'nin bir özelliğide bu mu?
aygıt yöneticisinden güncelle derseniz de yine de ekran kartınızın güncelini indirin ve kurun..cd nizde ki olan sürücü mutlaka eskidir..siz pc nizi bu ay içinde alsanız bile eskimiştir o..büyük ihtimalle de windows 7 ile uyumlu değil..yani ekran kartınızın sitesinden güncel sürümü indirip kurun..
kurduktan sonra ram miktarınızı da gözlemlersiniz..
şu an sitesinden indiriyorum. windows 7 için beta sürümü varmış. 20 dakika sürüyor 512 ile. sonucu yazarım mutlaka. elbet benim gibi az buçuk acemi birilerine yardımcı oolur buradaki yazılar.
değişmedi hala 2 görünüyor. anlamadım ben bu işten bir şey...
:) 2 gb ram görünüyor. msn problemini çözdüm.
Forumun sadece 1ci sayfasinda 3 4 yerde adamlar Vista yada Xpden Sevene gecmisler yok driversi cdden kurdum yada cdsinden kuruyummu falan yazanlar var.
Elindeki Driversler Vista yada Xp icin mantigimi var Recep beybu konuda bir uyari yaparsa forum icinde iyi olur sabit kalicak sekilde sorun yasadigini söyleyelenlerin 100 de 75 ide bunu yapan kisiler genelde.
Camur atmadada ilk sirada olan gene bu kisiler yasadiklari sorunlar dolayisi ile.
ben 7'ye çamur atmadım valla. ses geldiği ve modemi direk gördüğü için cd'yi elime bile almadım. ben sadece xp yüklü iken 1.96 ram görünürken şimdi 2 ram görünmesiydi. acaba ekran kartını mı tnaıtmak gerek diye düşünüyordum ama o açıdan da bir problem yok çünkü güncel versiyonunu yükledim. yükelediğim zaman da puanı mı 3.2'den 3.3'e yükseltti sağolsun. işte bu da böyle bir 7 güzelliği ya da hata gibi bir şeyi işte :)
Puan artması size hata öyle mi? Bence biraz daha okuyun teknoloji hakkında.anlatamadım galiba ama özet geçeyim :)windows7'yi yükledim. cd'den driverları yüklemedim. fakat bir şey dikkatimi çekti. xp yüklüyken ram miktarım 1.96 görünüyordu. şimdi ise 2. bu arada ekran kartım yok. xp'de 1.96 windows7'de ram miktarı 2 görününce acaba ekran kartıyla ilgili bir problem mi var diye düşündüm. ekran kartını güncellemeden önce 3.2 olan puanım güncellenince 3.3 oldu ama ram miktarım hala 2 görünüyor yani ram'den bir şey yemiyor. ben bunu anlatmaya çalıştım ama farklı gönderilerde olduğu için biraz karıştı. yoksa puan artmasının hata olmadığını bende iyi biliyorum, sizin kadar olmasada...