Merhaba arkadaşlar bende 1 adet pc var ve calibre 8800 GTS marka çift dvi çıkışlı ekran kartım var.Ekran kartından 2 monitöre görüntü verdim 2.monitörü bağımsız olarak ayarladım yani 2.ekranda sadece arka plan resmi var mouse surukledigimde geciyor buraya kadar hersey tamam. Bunları yapmamdaki amaca gelirsek; (sorunumu anlamanız yönünden) bilgisayarıma ev-vg8cxp-tv 8 kanal dvr kart taktım ve kamera sistemi kurdum.Yanlız bildiginiz gibi kamera programları açıldığı ekrandan başka bir yere kımıldamıyor ben bu programı 2.ekrana aktarmak istiyorum nvidia -nviewi kurcaladım cozemedim.Program zaten otomatik açılıyor öyle bir program lazımkı kamera programına 2.ekranda acılması görevi verecek.Yani bilgisayarı actıgımda program direk olarak 2.ekranda acılsın benim sorunumu sanırım boyle bir program çözecek tecrubeli arkadaslardan yardım ve fikirlerini bekliyorum.Yaklasık 2 gundur ugrasıyorum.
Tek Pc'de 2 Ekran Ancak..
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Mustafa Canonu nveivden özel uygulama olarak ayarla şu ekrandan açılsın a 2 ayarla yalnız tutup 2. ekrana sürüklediğin zaman oraya geçmesi lazıdedigin gibi yaptım özel uygulama olarak atadım surukleniyor yanlız göruntu bozuluyor bu seferde