arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir yerdeyken klavyeden herhangi bi tuşa basarak masaüstüne dönmek mümkünmü mesela hızlı başlatdaki masaüstü simgesi gibi tıklayınca masaüstüne dönüyor ya ben onu klavyedeki herangii bir tuşu bu göreve atıyarak yapmak istiyorum mümkün mü?.........
tek tuşla masa üstü
formlarda dolaşa dolaşa buldum baylar işiinize yarar diye yazıyorum Windows Logosu+D tuşuna basınca zaten masaüstüne dönüyomuş bunuda yeni öğrendim
aslında d ye basmadan o tek tuşla olsa bu özellik çok daha güzel olacak ama böyle bir özellik yok sanıyorum.ama bu konuyu bende araştırmıştım hatta bir program vardı bu işi yapıyordu çok iyi hatırlıyorum.hatta programın tanıtım resminde tuşun birini kırmızı işaretlemişler.açıklamasında tek tuş ile masaüstü gibi şeyler yazıyodu.arşivime bakayım muhtemelen indirmiş olmam lazım.bulursam bi yere upload ederim yada adını yazarım.
haya-jiformlarda dolaşa dolaşa buldum baylar işiinize yarar diye yazıyorum Windows Logosu+D tuşuna basınca zaten masaüstüne dönüyomuş bunuda yeni öğrendimevet istersen masaüstünde on tane işlem olsun windows logosu+d tuşlarına basınca tüm işlemler görev çubuğunda simge durumuna geçiyor.
ne zamandır windows kullanıyorum, daha yeni öğrendim.
ilginç...acaba bilmediğimiz daha neler var..
bende klavyenin bi tuşuna masaüstünü göster.scf yi atadım o dediğinizi tek tuşla yapıyorum...ama klavyenin kendi programlanabilir tuşlarından biri...
windows logosu + m harfi de işe yarıyo
benim bildiğim kadarıyla m minimize anlamında d ise desktop anlamında
önerdiğim programı kullanmadım ama o arkadaşın işini görcek galiba.daha çok ani bir durum için sordu galiba.logo ve d kombinasyonu klavyede aniden basmak için biraz ters duruyo ama bi panic butonu yani tek tuş daha kolay.ama programın tanıtım resmi çok manidar.üzerinde panic yazan tuş yok bende.klavyeyi delip kırmızı üzerinde panic yazan tuş yapmak lazım.