Tek yazılım paketinde 9 anti virüs programı

CHIP Online
01-03-2011, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Virüslerle savaşmak için 9 anti-virüs programını tek uygulamadan yönetin! Ama Windows için değil..

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/tek- ... programi_25538.html

Resimlerle: En iyi Linux güvenlik araçları

Eğer güvenlik sizin için önemliyse tek bir anti virüs programı ile %100 başarı sağlamanın pek de mümkün olmadığını biliyorsunuzdur. Fakat tek bir sistemde aynı anda farklı anti virüs programları çalıştırmak ve bunları yönetmek de çok kolay bir iş değil. İşte bu sorunu gidermek amacıyla hazırlanmış olan Penguin Pills adlı ücretsiz bir araç ile, en popüler 9 Linux anti virüs programını sadece tek bir uygulama kullanarak yönetebilirsiniz.

Penguin Pills; AVG, Avast, Panda, Kaspersky, ESET, F-Secure, Avira, Bitdefender ve F-Prot anti virüs yazılımlarını destekliyor. Programı çalıştırdığınızda hangi anti virüs programı ile tarama yapmak istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Seçiminize göre programın size sunduğu seçeneklerin de değiştiğini göreceksiniz. Dilerseniz seçtiğiniz anti virüs programı ile kapsamlı bir tarama gerçekleştirmeden önce programda herhangi bir sorun olup olmadığını görmek için test de yapabilirsiniz.

İster bilgisayarınızın sabit diskinin güvenliğini sağlamak için, isterseniz de farklı cihazlarda da kullandığınız harici veri depolama aygıtlarını taramak için Penguin Pills'i rahatlıkla kullanabilirsiniz. Programı indirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.


Tüm konu: Tek yazılım paketinde 9 anti virüs programı

İzleyin: Windows 7 ve güvenlik

Resimlerle: En iyi Linux güvenlik araçları

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Penguin Pills'i nasıl buldunuz?