selam arkadaslar... Toshiba Satellite A 100-003 marka notebook ' um var. Dün internette dolaşırken birden kitlendi ve restart attı kendi kendine . Fakat bir türlü masaüstüne giremedi... Starting windows yazısı çıkıyor fakat daha sonra surekli restart atıyor. Güvenli modda açabiliyorum bir tek. Sanirim ekran kartinda bir sorun var. Bilgisayara çok acil ihtiyacım var bitirme projem için . Sizden ricam bana en hızlı teknik servislerden önermeniz. İstanbul beşiktaşta ikamet ediyorum. Bu arada notebook garanti kapsamında değil süresi geçti.
Çok acil cevaplarsaniz cok memnun olurum yoksa yarın gidip kendi kafama göre bi teknik servise vericem...
Teknik Servis // çok acil...
Sistem geri yükleme yaramıyor mu ?
Bİlgisayarınız açılırken F8 tuşuna birkaç kez basıp en son iyi ayarlarınız seçeneğini seçip açmayı denermisiniz..
iki üç kez system geri yükleme yaptırdım fakat yine de olmadı. Daha sonra Nvidia Go7600 marka ekran karti driverini kaldırdım bilgisayardan. bu sefer çalıştırdı. internetten tekrar yükledim ama maalesef durum aynı.
Standard VGA Graphics Adapter ile çalışııyor şu an ... sizce ekran kartında mı sorun ?
bence ekran kartı sürücülerinde bir problem var..projenizi sürücüleri yüklemeden bitirin daha sonra deneme yanılma yoluyla kendiniz halletmeye çalışın derim.Toshiba servisleri
1-Çok yavaş
2-Pahalı
bildiğim kadarıyla sistem kurulumundan 60 tl alıyorlar. Problem yazılımsal gibi gözüküyor...yada aşırı ısınmadan kaynaklanan şu anda ciddi olamayan ama ciddileşebilecek bir sorun...
Driver sweeper yazılımıyla ekran kartı sürücülerini tamamen silip tekrardan yüklemeyi deneyin..olmazsa servise başvurabilirsiniz.
Ali sami yen stadının oralarda bikaç tane Toshiba servisi var mesela
ilgilendiginiz ve cevap yazdiginiz icin cok saolun ama maalesef sabah 10 civarinda bilgisayari servise biraktim.
cunku bitirme projem icin bir an once saglam bir laptopa ihtiyacim var. artik .. giren semsiye acilmaz diycem neyse parasi vericem :S:S:S