~~~~ Teknobiyotik güvenilirmi? ~~~~

normal73
12-04-2011, 12:50   |  #1  
normal73 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
178 mesaj

Arkadaşlar yazın bilgisayar alacağımda.... Teknobiyotik sitesi güzel görünümüyle, pc sihirbazı ve verdiği destek ile gözlerimi kamaştırdı.
PEKİ... SİZ NE DERSİNİZ ? SİZCE TEKNOBİYOTİK GÜVENİLİR Mİ? YOKSA BAŞKA SİTE ÖNERİRMİSİNİ?
Cool

Karub
12-04-2011, 13:18   |  #2  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Nasıl bir başlık bu böyle !?
Evet güvenilir. Ama ucuz ve kalite istiyorsanız tavsiyem Inventus...

mancınık
12-04-2011, 13:57   |  #3  
mancınık avatarı
Yıllanmış Üye
726 mesaj

güvenilir müşteri hizmetlerde çok kaliteli

Jubei76
12-04-2011, 14:23   |  #4  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj

Yalnız teknobiyotik ile ilgili şöyle bir şey var,teknobiyotik sitesi aslında akortek bilişim sitesinin bi alt sitesi veya yeni yüzü diyelim ancak teknobiyotik sitesindeki bir ürün akortek bilişim sitesinde daha pahalı görünüyor yani ortada şüpheli bir durum yok ama teknobiyotik sitesine gösterilen ilgi akortek bilişim sitesine pek gösterilmiyor bunun haricinde sağlam bir firmaya benziyor ben şikayet duymadım ama ufak tefek sorunlar her sitede vardır mutlaka.

normal73
12-04-2011, 15:18   |  #5  
normal73 avatarı
OP Yıllanmış Üye
178 mesaj

Yorumlarınız için teşekkürler.
Karub : ~~~~ Çok Güzel Başlık ~~~~

Karub
13-04-2011, 09:42   |  #6  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj
Alıntı: normal73  
Yorumlarınız için teşekkürler.
Karub : ~~~~ Çok Güzel Başlık ~~~~
~~~~~ Tamam ~~~~~

sercan69
17-04-2011, 20:07   |  #7  
Yeni Üye
27 mesaj

Bende bilgisayar kasası toplayacağım ve teknobiyotiği gözden geçiriyorum ama nasıl bir firma olduğu güvenilirmi değilmi ben araştırmaya başladım bile çünkü fiyatlarına bakarsam diğer yerlerle hemen hemen aynı ama bazı yerlerde kampanyaya girerse fiyatı düşüyor.
Havale vs o zaman fiyat 10 veya 15 TL kadar düşüyor.

Yanlız sistemim orada hazır vaziyette fakat kargo olayı ve parayı hemen gönderdiğimiz takdirde kargoya koyup hemen gönderiyorlarmı vs güvenililir olması çok önemli. Adam parayı bankaya yatırıyor ve ürün yok.. ama teknobiyotiğin yapacağını zannetmiyorum.

raplikant
17-02-2012, 19:08   |  #8  
Taze Üye
1 mesaj

Uzun süredir Teknobiyotik.com üzerinden alışveriş yapıyorum şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Teknobiyotik.com'a verdiği hizmetten dolayı teşekkür ederim..Sonuna kadar güvenilebiliir.

hsahin2002
12-09-2012, 14:25   |  #9  
Taze Üye
2 mesaj

ASUS marka monitör sipariş etmiştim teknobiyotik'ten. 3 gün içinde kargolayamadılar. sipariş iptal ettirip kredi kartımdan çekilen paranın iadesini istedim. paranın 10 gün içerisinde iade edileceğini bildirdiler. 10 gün geçti, herhangi bir gelişme olmadı. telefonla ulaşamadım, sürekli meşgul olması sözkonusu. akortek bilişim'i aradığımda ise hattan düşürüyorlar. Konuşamadım bile telefondan. web sitesindeki destek kısmını yanıtlıyorlar ama hiçbir para iadesi hala yapılmadı. bu satırları yazarken paranın bugün iade edileceğini belirttiler ama hala para iade edilmedi. 

Siz siz olun böyle dolandırıcı ve düzenbaz sitelerden alışveriş yapmayın. Gidip mağazalardan test edip alın. ürünü 3 kuruş ucuza alacağım diye benim gibi dolandırılmayın.