Teknoloji dünyası Webit 2013'te buluştu!

CHIP Online
09-11-2013, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Teknolojinin önde gelen liderlerinin geleceği konuştuğu dev etkinlikte bir dünya rekoru kırıldı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tek ... -bulustu_43629.html

Webit 2013 Kongresi teknoloji, dijital pazarlama, Büyük Veri ve e-ticaret sektörlerinin 103 ülkeden gelen liderlerine kapısını açtı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen Webit 2013, 103 ülkeden 8000'den fazla katılımcıyı ve 250 konuşmacıyı bir araya getirerek bir dünya rekoru kırdı.
    
Webit Kongresi ve Kurucusu Plamen Russev, 6 Kasım 2013'te yaptığı açılış konuşmasında Webit 2013 ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün İstanbul harika! Global Webit 2013 etkinliğinde dünyanın en başarılı ve yetenekli insanlarını ağırlıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen dijital pazarlama ve teknoloji ekosistemleri, yatırımcılar, girişimciler ile ölçeklenebilir startup şirketler 2 gün süreli forumda birbiriyle temasa geçerek iş bağlantıları kuracaklar." Plamen aynı zamanda Kongre'yi destekleyerek bu organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunan çok sayıdaki sponsora, stant açan şirketlere ve iş ortaklarına da teşekkür etti.


Webit Kongresi hakkında görüş bildiren üst düzey yöneticilerden Google Pazarlama Genel Müdürü Ben Barrocas, "Webit büyük çaplı ve benzersiz içeriğe sahip bir organizasyon" derken; Adobe Başkan Yardımcısı Aseem Chadra da, "Webit'in dijital dünyanın Birleşmiş Milletleri" olduğunu söyledi. Yandex Ürün Pazarlama Direktörü Andrey Sebrant ise "Webit'in son 5 yılda dünyanın en heyecan verici ve önemli sektörel etkinliklerinden birine dönüştüğünü" belirtti.


"Webit'in İstanbul'u global dijital sektörün en önemli merkezlerinden biri haline getireceği ve genç yetenekler, girişimciler, fikirler ve sermaye yatırımcıları için bir çekim noktasına dönüştüreceği" ifadeleriyse, dünyanın dört bir yanından gelen binlerce katılımcı tarafından Kongre'de en çok tekrarlanan cümle olarak kayıtlara geçti.


Tüm Konu: Teknoloji dünyası Webit 2013'te buluştu!

Kaynak: www.chip.com.tr