win7de C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp dosyasi nerdedir bilen var mi
teknoloji özürlüsüyüm
Başlata gir arama yeirne çalıştır yaz ordan çıkana gir
boş kutuya
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp
bunu yapıştır tamama bas
düzenleme: username yazan yere pcnin ismini yaz
Başlata gir arama yeirne çalıştır yaz ordan çıkana gir
boş kutuya
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Temp
bunu yapıştır tamama basdüzenleme: username yazan yere pcnin ismini
Adam zaten xp'deki adresi vermiş win7'de nerdedir diyor.Biraz dikkat
"C:\Users\Kullanıcı adı\AppData\Local\Temp"
Windows 7 de 'Document and Settings' diye bi klasör bile yok nerden giriyorsun acep :)
yalanmı söylüyorum ya bak
win7 ve vista da "documents and settings" bulunmaz yani vardır ama kullanıma kapalı şekilde kullanıcı izinleri ayarlanmıştır.Kullanıma açık olan klasör users klasörüdür.Aynı klasöre çıkar
Başka arkadaşlar beni doğrulayacaktır.Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 25 Ağustos 2010 23:54
Yalan söylüyorsun demiyorum öyle bi klasör yok bende haliyle eleştri ile karışık soru soruyorum.
Yalan söylüyorsun demiyorum öyle bi klasör yok bende haliyle eleştri ile karışık soru soruyorum.ben sanki yanlış söylüyormuşum gibi anlaşılıyor benim dediğim yöntemlede girebilir o arkadaş
edit: mcaffe sadece windows7 kurulu bilgisayardan c ye bakıncada documents and settings diye klasör yok
ama öyle girince giriyor.Son Düzenleme: -R8- ~ 25 Ağustos 2010 23:36
ben sanki yanlış söylüyormuşum gibi anlaşılıyor benim dediğim yöntemlede girebilir o arkadaş
edit: mcaffe sadece windows7 kurulu bilgisayardan c ye bakıncada documents and settings diye klasör yok
ama öyle girince giriyor.
Tamam yanlış anlaşılma vardı ben olayı anladım.
Bu klasör gizlidir ve kullanıcı izinleri ile girişi sadece bu klasör için yasaklanmıştır
Bu yüzden bu şekilde tıklayarak giremezsiniz.Adresi tamamen yazarak izinli olan temp klasörü için izinsiz klasörün arkasına geçmeniz gerekir
Adresi adres çubuğuna yapıştırıp girince girebilmeniz çok normal.
Ancak şu da var ki bu adres diğerine çıkan bir kısayol gibi.
Birinden girip temp'i boşaltınca diğeri de boşalacaktır.
Bu klasör sadece alışkanlık ve geriye dönük uyum için konulmuştur.Çıktığı kapı aynıdır.Normalde bu klasör üzerinden işlem yapılmaz çünkü tıklayarak girma imkanınız yoktur.Ya da kulanıcı izinlerini ayarlamanız gerekir.
Sorun yok birbirimizi kırmayalımSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 25 Ağustos 2010 23:49