Teknolojik Cihazlar

world_pc
22-07-2009, 13:25   |  #1  
world_pc avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,357 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Müzikli kara tahta[resim][/resim]
Unutkanlar için odalarında bir tane yazı yazılabilir tahta olması büyük avantajdır. Bu kara tahta aynı zamanda 2 dev hoparlörlü bir iPod dock ise çok daha kullanışlı oluyor tabi. Başarılı bir tasarım.


Muzlar ezilmesin[resim][/resim]
Yanınızda yiyeceğinizi taşırken en büyük sorunlardan bir tanesi dökülmesi ezilmesi gibi sorunlardır. Ancak akıllıca tasarlanmış olan bu muz taşıyıcısı ile artık rahatlıkla çantanızda muz taşıyabilirsiniz.

Aynalı HUB[resim][/resim]
Masanızın üstünde ayna ve hub için ayrı ayrı yer ayırmaya gerek kalmadı. Tek sorunu üzerindeki 4 USB girişinin 1.1 olması.

Sony'nin yeni minik Walkman'leri[resim][/resim]
Sony'nin yeni serisi W adı altında tasarlanan bu cihaz 2 gb hafızası ve 12 saatlik çalma süresi ile boyundan büyük özelliklere sahip diyebilirim.
Kaynak

in cihazlar | Permalink | Comments (2)

Ocak 07, 2009Su geçirmeyen mouse[resim][/resim]
Nasıl bir mantık ile üretildiğini pek anlayamadığım bu 5 butonlu mouse suya karşı tamamen dayanıklı. Sulu ortamlarda çalışanların işine yarar diyebilmek isterdim ancak genellikle bilgisayarlar böyle ortamlarda bozulacağı için bu USB mouse ilginç bir ürün olarak akıllarda kalmakla yetiniyor.

Logitech'ten yeni gamer klavyesi G19[resim][/resim]
Daha önce G15 gibi harika bir gamer klavyesi ile gönüllerde taht kurmuş olan Logitech şimdi de bu yeni modeli G19 ile CES'te boy göstermeye hazırlanıyor. Görüldüğü kadarıyla üzerindeki LCD ekranı ve ışıklandırmalı tuşları bulunan cihazın diğer özellikleri merakla bekleniyor.
Picasa MAC'lere de geliyor

[resim][/resim]
Google'ın büyük projeleri arasında sayılabilecek bir resim işleme programı olan Picasa'nın MAC'ler için yeni bir versiyonunun çıkacağı açıklandı. Ancak tabi ki genel olarak pek bir fark olmayacak.

Isıtıcılı ayakkabı tabanlığı[resim][/resim]
İşte kış günlerinde dışarda da ayaklarınızı sıcak tutmanın pratik yöntemi. Bu cihaz tam şarjlı hali ile 8 saat boyunca ayaklarınızı son derece sıcak tutabiliyor ve tekrar tekrar şarj edilebiliyor.

Dekoratif şarj masası[resim][/resim]