arkadaşlar 7.04.2014 tarihinde teknosadan toshiba laptop aldm
ürün teşhir ürünü idi kalmamıştı bende inceledm sorun yoktu aldm
ama bugün laptobun windowsunun 4 ay önce etkinleştirildigini gördüm
bana alırken bu ürün 4 ay önce açıldı denmedi
birde bügün laptobu kullanırken sarj %80 di prize takılı dolmuyor yazıyordu
sonra tekrar denedim olmadı aynı diyordu çıkardım sarjdan %10 ken yine taktım yine aynısını dedi
sonra %6 oldu ben yapmadıgım halde bilgisayarı uyku moduna aldı.
sonra açılınca taktım tekrar sarj olmaya başladı
şimdi bu ürünü iade edebilirmiyim ben iade deilde degiştirmek istiyorm aynısıyla bu mümkünmüdür birde ürün teşhir ürünü
ama ürünü aynı fiyata aldım yani teşhir ürünü ile digeri arasında fiyat farkı yok
modeli toshiba l50t-a-120
üstte ürünün 4 ay önce açıldıgını söyledim. windowsun etkinleştirme tarihine baktıgımda 4 ay önce görünüyor bu ne demek ürün 4 ay
önce açılmış demekmi yoksa fabrikadamı etkinleştirildigi tarih mi?
ürünün her şeyi duruyor
Memnun Kalmazsam Ürünü İade Edebilir Miyim?
Teknosa mağazalarından yaptığınız alışverişlerde, satın aldığınız üründen vazgeçmeniz durumunda, fatura tarihinizden itibaren 30 gün içinde ürün ve faturanız ile birlikte size en yakın Teknosa mağazamızı ziyaret ederek tüm mağazalarımızda süresiz olarak kullanabileceğiniz iade çeki hizmetimizden faydalanabilir ya da değişim/iade işlemi yapabilirsiniz.Satın aldığınız ürünün, kullanılmamış, paketi hasar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte tekrar satılabilirliği bozulmamış olması gerekmektedir. Değişim/iade işlemlerinde ürün faturasının da ürün ile birlikte ibrazı zorunludur.
BU TEKNOSANIN SİTESİNDE YAZIYOR BENİM ÜRÜN ALDIGIM GİBİ HER ŞEYİ DURUYOR ALMALARI LAZM DEGİLMİ ?
ACABA AYNISIYLA DEGİŞTİRİRLERMİ ?
BUGUN GİTCEM SORCAM AKŞAMA