yaw millet sahi siz niye küstünüz bu foruma burada ne oluyor niye gittiniz niye geri geldiniz?sizin sorununuz neydi nasıl halloldu?imdi bana özelde yada burada açıkalyın diyecem ama.korkuyom.olaya birz fransız kaldım.yok yok bayağı bir fransız kalmışım.siz şimdi bana da küsermişsiniz cevap falan yazmazmışsınız
Tekrar Başlarken...
- 1
- 2
oo ne demessin sen yanıtı gondere bastıgında kusulmeniçin start vermiş oldun:))neyse saka bir yana niye kuselim sana?.Biz bise istemiştik yani arkadaslar pdf basligi acmişti bende onlara katıldım.onlar ayrılıp yeni bir forum kurunca bende oraya gectim ama onlar geri donunce bende dondum yani benim hikayem bu:)haklı insanlarla bir olmak amac.Ayrilmak için genel düşünce ise kaale alınmamak.
alıntı:
Gönderen : mrcplusoo ne demessin sen yanıtı gondere bastıgında kusulmeniçin start vermiş oldun:))neyse saka bir yana niye kuselim sana?.Biz bise istemiştik yani arkadaslar pdf basligi acmişti bende onlara katıldım.onlar ayrılıp yeni bir forum kurunca bende oraya gectim ama onlar geri donunce bende dondum yani benim hikayem bu:)haklı insanlarla bir olmak amac.Ayrilmak için genel düşünce ise kaale alınmamak.
Mrcplus kardeşim doğru söylemiş o şekilde oldu sonra hep beraber ayrıldık ama sonra selçuk abi bize bi açıklama maili attı kafamızdaki bütün soruları cevaplamış bizlerde konuşarak hep beraber geri dönme kararı aldık sonra tekrar beraberiz ama ayrılık çok zor arkadaşlar kimseye tavsiye etmiyorum...
kısacası bazı sorunlarımız vardı ve çözüleceğine inandığımız için geri geldik, bazı arkadaşlarım duyarlı davranıp yanımda oldular sağolsunlar, bundan sonrasına bakalım artık.
az önce fransız kalmıştım şimdi ne kaldım bilmiyom.yaw ne olursunuz bi iyice açıklayın.öncelikle pdf başlığı açana ceza mı var sonra sonra siz ne istediniz?onlar ne dedi.ben bu işin peşini öğrenene kadar bırakmıcam recep'in casper'ın peşini bıramadığı gibi : ) ya vallahi anlmıyorum.
soleki kardes simdi bir pdf basligi acildi ve insanlar yani bu forumun uyeleri oraya gelip pdf isteriz pdf isteriz diye bagirdilar.Ama gel gor ki bir tane bile site yoneticisi gelipte bise yazmadı.sonra bir arkadas su yandaki mesaj sayısıları yıldızısıları kalksın dedi sonra bir baktık ki site adminimi yoneticisimi (ikisi aynı anlama geliyor galiba:)) işte cevap geldi isteginiz bizim için bir istektir ve biz bunu kabul ettik ve bir baktik yıldızlar kalktı.Eee biz okadar pdf pdf diye yazdık cevap yok diger yandan yildiz istemi geri cevrilmeyince bazi arkadaslarla birlikte yeni bir forum kurmaya karar verdik.Yani forumun kurulmasinda benim bir katkım olmadi ama bende gidip oraya uye oldum sonra ise tekrar barismis arkadaslar bizde onlara uyduk ve geri donduk işte kısaca anlattım:)
alıntı:
Gönderen : mrcplussoleki kardes simdi bir pdf basligi acildi ve insanlar yani bu forumun uyeleri oraya gelip pdf isteriz pdf isteriz diye bagirdilar.Ama gel gor ki bir tane bile site yoneticisi gelipte bise yazmadı.sonra bir arkadas su yandaki mesaj sayısıları yıldızısıları kalksın dedi sonra bir baktık ki site adminimi yoneticisimi (ikisi aynı anlama geliyor galiba:)) işte cevap geldi isteginiz bizim için bir istektir ve biz bunu kabul ettik ve bir baktik yıldızlar kalktı.Eee biz okadar pdf pdf diye yazdık cevap yok diger yandan yildiz istemi geri cevrilmeyince bazi arkadaslarla birlikte yeni bir forum kurmaya karar verdik.Yani forumun kurulmasinda benim bir katkım olmadi ama bende gidip oraya uye oldum sonra ise tekrar barismis arkadaslar bizde onlara uyduk ve geri donduk işte kısaca anlattım:)
Bunu tekrar açıklamama gerek yok. Kimsenin özel isteğiyle yapılmış, yapılacak şeyler değil. Herkesin fikri de "yapılacak" diye bir şey yok, yapılmazsa da buna kızmaya hakkı yok.
Gelenler hoş geldi. Bu başlığı uzatmayalım.
- 1
- 2