Evet arkadaşlar, aranızdan bir süre ayrı kaldım ama buna artık son veriyorum; yani aranıza tekrar geri döndüm. Bu forumdan ayrı kaldığım sürede baya canım sıkıldı, foruma girdim ama hiçbir şey yazamadan öylece gezindim. Neyseki bunlar geride kaldı. Bu kararı nasıl mı aldım? Bizi ciddiye alan insanların olduğunu öğrendim, örnek mi? Sayın Ufuk Yamankılıçoğlu ve Selçuk İslamoğlu. Onlar bizim maillerimize içtenlikle cevap verdiler, bazı duymak istediğim şeyleri de söylemişer, hal böyle olunca uzakta kalmak olmazdı. Onlara aranızda tekrar teşekkür ediyorum, bizi anlayışla karşıladıkları için.
Benim gitmemle pek çok arkadaşım da bu forumdan ayrıldı. Aslında bu durum sırf benimle değil genel bir olaydı. Çünkü arkadaşlarım ne zamandır bu forumda dert yanıyorlardı ve ben bu bağlamda onların fitilini ateşledim. Bu kopuş bize birçok şeyi gösterdi, bu forumu biz yokken takip ettim, oldukça renksizdi kabul edelim. Ne de olsa ayrılan üyelerin büyük çoğunluğu bu foruma çok şey katan üyelerdi. Ben geri geldim, ama ayrılan arkadaşlarımın hepsi geri gelecek diye bir durum sözkonusu değil maalesef. Çünkü bazı arkadaşlarım hala çözüm bulunamadığını düşünebilir, ama ben de diyorum ki biz forumun dışarısındayken de pek bir etkimiz olamaz, ne yapacaksak burada yapalım. Zaten bu forumdan ayrılmamızla bizim ne kadar ciddi olduğumuzu herkes görmüş oldu.
Tüm bunların yanında, ben forumda yokken hiç tahmin etmediğim birtakım olaylar cereyan etti. İsim vermek istemiyorum ama, bazı üyeler beni oldukça şaşırttı, bu kadarını söyleyeyim. Artık onlara da hak ettikleri gibi davranacağım bundan sonra, arkadaşlarım da benim gibi düşünüyorlardır eminim.
Bugün size vereceğim tek kötü haberse Bilader'in yani Serdar'ın foruma 'şimdilik' gelmeyi düşünmemesi. unutmadıysanız, bilader buradan ayrılırken bana destek çıkmış ve burada yazdığı tüm mesaları silmişti, bu şekilde sesimizi duyurmaya çalıştı ama onun bunu yapması aslında hepten bir kopuş oldu ve kendi forumunu hazırlama başladı. Kararına sonuna kadar saygı duyuyorum ve ona da huzurlarınızda teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca beni yalnız bırakmayan, başta eyüp, murat(cursed), varisler33, hacker, tonic, mcrplus, yas, cico, shehsuvar. Ve tabiiki ismini saymadığım biri daha var, Raziel. Onunla muhabbetimiz pek yoktur, hatta hiçbirimizin ama o biz yokken bazı üyelee öyle güzel cevaplar vermiş ki inanın forumun arkasından duygulandım. Demek gerçekten sevilmişiz bu forumda, bunu anladım.
Zaten arkadaşlar, bu forumda bulunmamın en büyük nedeni arkadaş ortamı, bir şeyleri paylaşmak için her yerde forum bulunur ama ben chip forumu gibi forum hiç görmedim. Nette ve gerçek hayatta (serdar) tanıdığım en güzel insanlar bu forumdan çıktı, dolayısıyla bu foruma geri dönmek bana heyecan veriyor, arkadaşlarıma da verecek, eminim.
Biraz uzun bir yazı oldu galiba mazur görün ;) ama bir şeyleri açıklamam gerekiyordu. Bundan sonra forumda biraz daha farklı bir yol izlemeyi düşünüyorum, nasıl mı? Forumdaki asayişten elimi çekiyorum, bundan sonra eski konuya kim yazarsa yazsın uyarmayacağım, çok gerekli olmadıkça bu forumda eleştiri yapmam ya da öneri sunmam söz konusu olmayacak. Çünkü ben de sıkıldım pek çoğunuz gibi.
Son olarak söyleyeceğim; bana destek çıkan bütün arkadaşlarımı bu foruma geri dönmelerini istiyorum, çünkü bu forumun rengini sizler oluşturuyorsunuz. Herkese tekrar merhaba...
elvis32