Arkadaslar yakın zamanda iyi bi telefon almak istiyorum sizce bu nasıldır :
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... _ID=55474#allImages
bu telefon hakkındaki yorumlarınız düsünceleriniz nelerdir? Ve baska öneriniz varmı bu fiyat civarında. Nokia olması şart.
Telefon Alıcam Bu Nasıl Sizce?
Bencede çok iyi :) şimdiden hayırlı olsun :D
Senin bulduğun telefonun işletim sistemi Symbian işletim sistemi eski, androidli bir telefon almalısın, bu telefon çok güzel 5mp kamera, wireles var, dokunmatiği çok iyi, android işletim sistemi var hemde.
Senin bulduğun telefonun işletim sistemi Symbian işletim sistemi eski, androidli bir telefon almalısın, bu telefon çok güzel 5mp kamera, wireles var, dokunmatiği çok iyi, android işletim sistemi var hemde.işletim sistemi symbian 3 yeterli bence android işletim sistemi olucak die özelliklerden düşemem vede samsung hakkındaki düsüncelerim kötü yanda:)
Dostum java kullandıkdan sonra symbian a geçtim . Beni felç etti. Donmalar , sürekli resler , programdan çıkmalar... Bu sorun 5800 a mı özel onu bilemiyorum tabi :D
incelediğim kadarıyla olumsuz yorum yapan çok az insan var ama genel olarak beğenilen bir ürün.
http://www.hepsiburada.com/liste ... lTime&c=Telefon&r=0
69 yorum :)
Alica aslında oldukça iyi, ben gibi
dostlar hiç olumsuz yorum almadım bende ama android kafamı karıştırdı bu telefon daha iyi diyenler oldu : http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=52649 bosver onu dediler sizce hangisini seçmeliyim :S samsung hakkında olumlu düsünmüorm ama valla sizlere danısmak gibisi yok kararsızlıkda kalmıorm. simdi android için Bu nokia c6-01 in kamerası es geçilebilirmi bilmiyorum symbian 3 ile android arasında ne gibi farklar olabilir? :S
Kamera çok çok rahatlıkla es geçilir, hatta dönüp bakılmaz bile android varken :) Zira Symbian hem kapalı bir kutu, hem de aslında akıllı telefonlara geçiş sistemi aslında. Nokia da Android ve iPhone karşısında pazarda ancak nokia nokia diye tutturanlar sayesinde ayakta kalıyor halihazırda. Şahsen hem ilk symbianları, hem de ilk androidleri edinenlerdenim ve hakikaten sadece hayalgücüne kalarak menü düzenleyebilmesi, onbinlerce ücretsiz oyun, program, vs..'yi şak diye internet üzerinden alabilmesi, teamviewer bile çalıştırabilmesi, yenileri 1080p filmi çevirmeye bile gerek kalmadan hdmi kalitesinde oynatabilmesi, kafaya göre özelleştirilebilen mini birer linux sistemi çalıştırmaları ve bir tane android'i 1-2 gün kullanıp da eski telefonlara gülünüp geçinilmesi ile şu anda tek alınacak telefon android cidden :)
Tabi android de aslen iphone çakması. Malesef fiyat pahalı iphonede. O yüzden seçenek kısıtlı da bütçeyle android olmalı. Ha nokia alırsanız ne olur, başka bir android filan bakıp incelemezseniz memnun kalırsınız. Ama şöyle kaliteli bir androidi birgün masada bir yerde bir kurcalarsanız, lem ben niye gidip nokia almışım diyiverirsiniz mazallah ;)
Kamera çok çok rahatlıkla es geçilir, hatta dönüp bakılmaz bile android varken :) Zira Symbian hem kapalı bir kutu, hem de aslında akıllı telefonlara geçiş sistemi aslında. Nokia da Android ve iPhone karşısında pazarda ancak nokia nokia diye tutturanlar sayesinde ayakta kalıyor halihazırda. Şahsen hem ilk symbianları, hem de ilk androidleri edinenlerdenim ve hakikaten sadece hayalgücüne kalarak menü düzenleyebilmesi, onbinlerce ücretsiz oyun, program, vs..'yi şak diye internet üzerinden alabilmesi, teamviewer bile çalıştırabilmesi, yenileri 1080p filmi çevirmeye bile gerek kalmadan hdmi kalitesinde oynatabilmesi, kafaya göre özelleştirilebilen mini birer linux sistemi çalıştırmaları ve bir tane android'i 1-2 gün kullanıp da eski telefonlara gülünüp geçinilmesi ile şu anda tek alınacak telefon android cidden :)yorumun için teşekkürler dostum demek o kadar fark var:) samsung'un kalitesi konusunda ne düşünüyosun daha önce hiç bi ürününü kullanmadım .Tabi android de aslen iphone çakması. Malesef fiyat pahalı iphonede. O yüzden seçenek kısıtlı da bütçeyle android olmalı. Ha nokia alırsanız ne olur, başka bir android filan bakıp incelemezseniz memnun kalırsınız. Ama şöyle kaliteli bir androidi birgün masada bir yerde bir kurcalarsanız, lem ben niye gidip nokia almışım diyiverirsiniz mazallah ;)
Hocam bence vatandan alma, çünkü oranın geri hizmeti hoşuma gitmiyor, senin yerinde olsam fiyata aldanmayıp daha kaliteli yerden alış veriş yapardım.
Rica ederim :) Samsung da kaliteli telefon üretiyor Android için. Herşeyde olduğu gibi bunda da iş tercih meselesi en sonunda ama gönül rahatlığıyla diyebilirim ki Samsung'un sağlam bir (en az 800 mhz'lik, dahili belleği de yüksekçe bir modelini - amaç flash ve grafik uygulamalarını takılmadan göstermesi çünkü) telefonunu alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. En azından her türlü Nokia modeline baktığınızda böyle. Ancak işte, daha üst bir android'e ya da iphone'ye bakarsanız ah edebilirsiniz; o da o kadar farketmez hani ;)