Arkadaşlar ben telefon alcam.
şuanda n70 kullanıyorum n81e karar vermiştim baktım 800TL (ben birde taksitle alcam 24 ay 200TL falan daha afzla oluyor) ama kamera 2mp.
Sizce hangi teelfonu almalıyım ?
Arkadaşlar ben telefon alcam.
şuanda n70 kullanıyorum n81e karar vermiştim baktım 800TL (ben birde taksitle alcam 24 ay 200TL falan daha afzla oluyor) ama kamera 2mp.
Sizce hangi teelfonu almalıyım ?
e2008annem kullanıyor aynı olmasını istemiyorum ve nokia istiyorum :)
Ben çok hassa telefonların taraftarı değilim.Çabuk arıza yapıyor çünkü.Eğer telefonla sürekli resim çekmeyeceksen kameranında pek bir önemi yok.Sağlamlık açısında 6300'ı önerebilirim.Ben kullanıyorum.İnşaat sektöründe çalışıyorum ama telefonumda şeytan kulağına kurşun tık yok.Tavsiye ederim.
6300 da s40 işletim sistemi var bu ne demek oluyor gps yok çift kamera yok yani umts yok kısıtlı oyun ve program (.sis dosyalarını desteklemez).
yani hç tavsiye etmiyorum + piyasada onun çin malları çok.
6233 sıfırı 300 ytl çift hoparlörlü nokianın en çok ses çıkartan telefonudur :D
nokia 5310 xpress music yada 5800
çin malı n95 benim tavsiyem özellik yok ama görenllerin ayırt etmesi imkansız onun içiin havan fazla olur çevrende hemde fiyatları n81 in 4 te 1 kadar.
N95 8GB gereksiz Normali daha iyi dahili hafıza herzaman kötüdür.
TreXiaNosN95 8GB gereksiz Normali daha iyi dahili hafıza herzaman kötüdür.Arkadasim sen bu urunu kullaniyormusunda iyi yada kotu olarak nitelendiriyorsun?Benim elimin altinda ve hic bir problem cikarmadan calisiyor.Yoksa iyi demem.