arkadaşlar evime adsl bağlattırdım.. ama telefonda konuşma yapılırken hışırtı sesi çıkıyor hemde baya bir büyük şekilde bunun sebebi ne olablir?
telefon hışırtısı
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
256 mesaj
bende de var splitter kulanıyorsan hangi telefona bağlı ise onu kulancan bie internetten çıkınca modemi power dan kapa o zaman olmaz
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
biraz geç oldu ama cevap vereyim.bende de aynı sorun yaşanıyordu.telefon sayısı+1 splitter kullan o zaman sorun çözülüyor.modemi powerdan kapamak kalıcı çözüm değil çünkü her modemin powerı yok ayrıca adsl in avantajını kullanamıyorsun.aynı anda hem tlf hem de internet avantajı yok oluyor o zaman.bu çözümü adsl bağlantısı yapan birine sormuştum.
Yıllanmış Üye
1,220 mesaj
o çızırtı splitter olunca olmaz. gelen hattı tekli yere takınca telefon yerine telin kablosunu, diğer girişe de adsl hattını tak. bunları yapınca oluyor mu?
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
yok aynısını ben adsl i ilk aldığımda denemiştim zaten onun için sordum tt a.3-4 ay hışırtılı kullandım.ama benim söylediğim yöntem olunca(tt dan öğrendim) hışırtı kesiliyor.o çızırtı splitter olunca olmaz. gelen hattı tekli yere takınca telefon yerine telin kablosunu, diğer girişe de adsl hattını tak. bunları yapınca oluyor mu?