arkadaslar benim arkadasin cep telefonunda pin kodunu girdikten sonra telefon kilit kodu diye soruyor .bu nedir kodu ne ise yarar .
sony ericsson k500i telefon un marka ve modeli
nasil yapariz telefonu
arkadaslar benim arkadasin cep telefonunda pin kodunu girdikten sonra telefon kilit kodu diye soruyor .bu nedir kodu ne ise yarar .
sony ericsson k500i telefon un marka ve modeli
nasil yapariz telefonu
sim kart telefondan cıkarılmıssa evet sorar tel ayarlarından arkadasın tel kilidini aktif etmis :) En yakın bir GSM Hastanesine götürün telefonu
eğer telefon kodunu bilmiyorsan eğer bektash arkadaşımızın dediği gibi acilen o kodu kırdırman gerekiyor yoksa teli açamazsın..tel kilit kodu tele takılan yabancı sim kartların kullanmasına izin vermeyen bi korumadır..şifresini bilenler için çok güzel bi koruma ama unuttuğun zaman kötü..bios pili gibi bi pil yokki çıkartıp sıfırlasak:)
YANI BU TELEFONUN BI KOSESINDE FILAN YAZMAZMI
yok yazmaz o sizin koydugunuz sifre maalesef
ewet malesef...işin kötüsü nokialardaki gibi format atamıyorsun bildiğim kadaryla:(:(
sen gotur bi gsm hastanesine onlar halleder.
isin kotusi bizim burada varmidir acaba
:))
yaa telefon hastanesine götürmen şart değil...gez telefon tamircilerinde birisi mutlaka halleder..bende k750i vardı tel kilidi sorunu oldu gittim tamirciye 7.5 ytlye kırdırttım...şimdii daha tel kilidi koymuyorum telefona