Galaxy S Duos GT-S7562
Galaxy Grand GT-I9082
Galaxy Trend GT-S7560
bu modelleri kullananlar fikri olanlar var mı .
bir de 750 tlye kaddar herhangi bir telefon önerebilirmisiniz
Kullanmadım, ama şöyle söyleyebilirim ; 1. Grand 2. Duos 3. Trend
Öneri ; 1. General mobile d. 2. Huawei ascend p1 3. Zte grand x
İlla marka takıntım var diyorsan xperia m güzel telefondur ama tavsiyem kesinlikle discoveryden yana kampanya var kaçırma süper bir telefon fiyatına göre.
Yanlış hızlı arkadaşın önerdiği yerde 4gb lık model vatanda 16 gb lık model
o fiyata General Mobile Discovery alabilirsin gayet güzel bir telefon kullanmıyorum ama bir arkadaşımda var hoş
discoveriy bende almayı düşünüyorum şuan general mobile kendi adını yaygın bir şekilde duyurmak istiyor.Bizim ülkemizde herkez yüksek kazık fiyatlarıyla telefon satıyor.Bugun 3d bir tv 1500tl son model bir pc 2000tl monitörde dahil iyi bir laptop 1600tl ps3 gibi bir alet 600tl bu telefonlar tabletler neden bukadar pahalı.2000tl ye telefon mu olurmuş.Çinli koreli üreticiler çok yakında telefon piyasasını ve vergileri aşşagı çektiricek en pahalı telefon 1000tl ye gerilicek.Çünkü discovey in özelliikleri fiyatı göz önüne alınınca demek istedigim herşey özellik değil gördügünüz gibi diğer firmalarda artık samsungun apple ın yaptıgını yapabilir.Eski çin telefonları süper mario oynatmazken şimdi galaxi s3 den hızlı telefonlar üretiliyor.General mobile tebrik etmek gerekli çünkü çok düşük karlarla telefon satıyor böyle dispiritörlere ihtiyacı var ülkemizin.
GM Discovery S3 den daha üstün bir telefon eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle Discovery al derim