iyi günler arkadaslar ben telefonlardan fazla anlamadıgım icin sizden öneri almak istedim.3 telefon arasında kaldım: nokia e63 , Samsung S5233W Star Wi - Fi ve Lg KS20
benim 1 telefonda istedigim özellikler:
1_telefon hızlı olacak cok fazla kasma yapmıcak(telefonun acılması,prg. acılması vs..)
2_sarjı mümkün oldugu kadar uzun dayanacak
3_prg. vs yüklenebilecek msn-internete girebilecek
4_sürekli telefon deistirmedigim icin uzun sure dayanabilecek 1 tel. olacak
bir sorunumda ben hic dokunmatik tel. kullanmadım acaba cabuk bozulur mu diye endiseleniyorum ve nokia dan baska tel. kullanmadım samsung veya lg den pisman olurmuyum diye düsünüyorum cevaplarınız icin sımdıden tesekkurler
Telefon önerisi
Şuan samsung s5233wifi kullanıyorum.
İçinde 8gb hafıza kartı var.
Şarj 2 gün gidiyor. Hatta kullanmazsam 3-4 gün.
Ebuddyden msn , face sohbet acık , müzik acık , operadan face acık , ve üstüne oyun oynuyorum ve hiç kasma yok.
Ve kullanışı falan çok güzel.
S5233w al derim.
samsung s5233wifi nin dokunmatigi hassaslıgı falan nasıl kolaylıkla kullanılabiliyor mu ?
kullanıcı yorumlarına aldanma bence,
hepsiburadadan alışveriş yapan herkez mi memnun,
hiç kötü yorum yok ta.
ayrıca indirime de aldanma derim; refurbished ürünleri, refurbished olduğunu belirtmeden indirim adı altında satıyolar. İşte ne demeli, hepsiburadada indirim var. halbuki refusbished olduğunu belirterek satsa olmaz mı bu ürünü.
Gelişmiş ülkelerde adam bir ürünü aldıktan sonra kısa süre içersinde hiç bir açıklama yapmadan geri verebilmekte. ve bu ürünler refurbished olduğu belirtilerek satılmakta.
Ya da arızası olan bir ürün fabrikasında tüm sorunları giderilip refurbished olarak satılabilmekte.
Sağlamlığa gelince refurbished ürünler de sıfırlar kadar sağlam,
Çünkü refurbished yenilenmiş, sıfırlanmış demek fakat,
bizler bunu bilmediğimiz için belkide farkında olmadan böyle ürünler kullanmış bile olabiliriz. Çünkü Türkiye'de durum farklı. Bizler bu konu hakkında bilinçlenmediğim sürecede böyle devam edecektir.
yorumlar icin tskkrler fakat nokia xm almak istemiyorum sadece 3 telefondan hangisi benim yukarda söyledigim ihtiyaclarımı karsılar ben onu soruyorum
yorumlar icin tskkrler fakat nokia xm almak istemiyorum sadece 3 telefondan hangisi benim yukarda söyledigim ihtiyaclarımı karsılar ben onu soruyorum3ünüde inceledim kendi sitelerinden, eğer kendim alacak olsam samsungu tercih ederdim.
Tabi bu söylediğim benim zeveklerime ve düşünceme göredir.
En son kararı verecek olan tabi ki sensin.
Kolay gelsin.
yorumlarınız icin tskkrler peki Samsung S5233W Star Wi - Fi hakkında bir kac soru sorucam?Mesaj atmak zor mu-atarken sorun cıkartıyor mu?Peki telde video izleyebiliyor muyuz? Tel e word vb. prglar yüklenebiliyor mu ?Ayrıca LG KS20 hakkındada yorum yaparsanız sevinirim
Samsung S5233W Star Wi - Fi java tabanlı bir tel uygulama olarak sadece java oyunlar programlar yüklenir 5800 almanı yavsiye ederim
arkadaslar yorumlarınız ıcın tskkrler fakat ben Samsung S5233W Star Wi - Fi ve nokia e63 arasında bir secim yapmanızı istiyorum..
Nokia e63 ün işletim sistemi Symbian. Entegre Flaş Var.
Diğerinin işletim sistemini bilmiyorum, fakat dokunmatik.
Symbianda hiç kullanmadım. Hatta işletim sistemi olmayan bir telefon kullandığımı bile söyleyebilirim :D
İkisinin arasında seçim yapmak zor aslında.
Ancak sen kendin karar verebilirsin gibime geliyo.