herkeze merhaba ;
kurban bayramında bir tel almak istiorum... aslinda nokia 5800 xm dusunuorum
ama bazı arkadaslarım uretimden kaynaklanan dokunmatik ekranın bozulması vs.vs biseyler solediler bende acikcasi biraz tırstım yani ben telefonu aldikdan 2 hafta sonra servise falan gondermek istemiorum ... (kim isterki :)) yani dersenizki 5800 xm de sorun falan yoq onlar yanlıs biliyor falan filan alirim 5800 xm fakat dogrularsanız sizden bana 350~500 TL arası Nokia , Samsung Veya LG .Dokunmatik ses kalitesi ve kamerasi iyi bir telefon onermenizi rica ediyorum ben telefonu aldıgımda yapmak istediğim sey internete girmek mesajlasma konusmak ve film izlemek muzik dinlemek yani hafızası cokta az (1~2 gb) olmasın .. internete girmek istediğmi soylemisdim yani 3g olsun :) bilmiyorum bu ozelliklerde bu fiyata 5800 dan baska telefon warmi ama neyse .. genede simdiden yardımlarınız icin tesekkurler...
Bu arada Telefonu Evkurdan Alıcam (gerci BASKA SECENEGİM OLSA kesinlikle evkurdan almam ama baska secenegim yoq) bu yuzden Evkurda bulunan bir model olursa daha iyi olur birde evkurda tavsiye ettiğiniz telin (senet ile) fiyatı Kac TL onuda yazarsanız cok sevinirim :)