Nokia C7, 500 Mb internet paketi aldık. Youtube, dailymotion gibi sitelerden video izleneceği zaman çok yavaş yükleniyor, bazen hiç açılmıyor. Sebebini ve bir çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Telefondan İnternet Bağlantısı Çok Zayıf
Kusura bakma ama telefonun internetinden ne bekliyorsun c7 olmuş ne fark eder üstelik avea kullanıyorsun :)
Kusura bakma ama telefonun internetinden ne bekliyorsun c7 olmuş ne fark eder üstelik avea kullanıyorsun :)c7 olmuş ne fark eder demişsin; daha önce birkaç sorun çıkmıştı ve konuyu bildirdiğimde modelini sormuşlardı. ben de o yüzden yazdım. ben seneye alacağım için telefonu ortak kullanıyoruz ablamla. internette sorunu çıkmış o yğzden bir bakıver dedi. ben olsam zaten avea almazdım. ama maalesef benim seçme gibi bir lüksüm yoktu. ama neden avea'nın kötü olduğunu açıklayabilir misin? ben bu telefon konularını fazla bilmiyorum, o yüzden öğrenmek isterim.
Saygılar...
weri kablonuz max nekadar veri destekliyorsa (standar 200 kb) okadar hızlı internete sahip olursunuz.
Ayrıca 3g desteği olan bir yerdeyseniz bu hız daha iyi kullanılır.
Yani internete bağandığınız ortam hızınızı belirleyebilir.
Çekim kuvveti çekim şekli ve baz değerinin yanısıra modem olan telefonun bilgisayar ile bağlantısındaki veri akımı ve veri kullanımı hızınızı gösterir.
Muhtemelen sorununuz 2g(3g değil) bağlantınızın oluşundandır.
weri kablonuz max nekadar veri destekliyorsa (standar 200 kb) okadar hızlı internete sahip olursunuz.bilgi için teşekkürler :)
Ayrıca 3g desteği olan bir yerdeyseniz bu hız daha iyi kullanılır.
Yani internete bağandığınız ortam hızınızı belirleyebilir.Çekim kuvveti çekim şekli ve baz değerinin yanısıra modem olan telefonun bilgisayar ile bağlantısındaki veri akımı ve veri kullanımı hızınızı gösterir.
Muhtemelen sorununuz 2g(3g değil) bağlantınızın oluşundandır.