telekom bizi kandırıyor mu ????

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
24-11-2005, 15:58   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj

arkadaşlar ben adsl 3gb limitli tarife kullanıyorum.fatura geldi tam 42.25ytl 240mb kotayı aşmışım ve bu tam 4 günlük fatura yani ayın 27 sinden 31 ine kadar sayın chip edditörü şikayetimi derginiz de yayınlarsanız sevinirim  açıkça ya dalga geçiyorlar yada bizi kaz gibi görüyorlar .........saygılarımla[resim][/resim][resim][/resim]

sehrikalp
24-11-2005, 16:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Eeeee yani boş yere herkesi kotalı yapmak için çırpınmıyorlar. Bırakın da olsun o kadar. Zaten amaçları bu, herkesi kotalı yapıp kafalarına göre fatura göndermek. Neye nasıl itiraz edeceğini de bilemiyorsun. Bilsen de kendi kayıtlarının geçerli olduğunu söyleyeceklerdir. Kotalı 2048 kullanacağıma limitsiz 256 kullanırım ama alacağımı vereceğimi bilirim, kafam rahat eder arkadaş. Bu ne ya sizden başka bir çok arkadaşım bundan şikayetçi. Doğru dürüst kullanmayan arkadaşlarıma bile kotayı aştığı gerekçesiyle kazık faturalar gelmiş. Bu ne şimdi? Yok yok, az olsun öz olsun. Ne varsa yine limitsiz de var.

yesillili
25-11-2005, 03:44   |  #3  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

ya arkadaşlar  bence  durum farklı. bir yıla yakındır kullanıyorum ve 29 ytl den fazla fatura ödemedim, ödemem de.  ilk faturam hatalı gelmişti sadece gittim bağlı olduğum telekom müdürlüğüne  dedim işte fatura işte hesap. baktı dedi kampanyadan kaynakalana bir hata var. düzeltirim dedi. iki gün içinde değiştirdir ve en az  20 ytl fazla deme derdinden sıyırdım geçtim. yani fatuarnız hatalıysa bence gidin bir  telekomla  konuşun. telefonla da olursa bilemem. ama müşteri hizmetlerini değil bizzat bağlı olduğunuz telekom müdürlüğü ile ve  yetkili biriyle irtibata geçin. olmadı gidin telekom muhasebe servisine kontrol ettirin. kayıtlarda  çok hata olabiliyor. takip edin. biizm arkadaşları da  limitsiz yerine limtli yazmışlardı geçen sene. elemanlarda gönül rahatlığıyla herşeyi idiriyolar.  fatura geldi  300 YTL ye yakın.  yani ilgilenip düzeltmek lazım...

Banned
25-11-2005, 14:01   |  #4  
OP Banlandı
1,148 mesaj

arkadaşlar telekom u aradım bana verdikleri vevap bir sonraki ayın parasını peşin alıyorlarmış bu yüzden fatura böyle gelmiş  genede ben üyeliüi iptal ettirsem bana parayı iade etmeyeceklermiş biz gene yolunacak kaz gibiyiz......selamlar...........

sehrikalp
25-11-2005, 15:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Sen yine iyi kurtarmışsın. En azından bir açıklama yapmışlar. Hatalı gelen faturalarda söyledikleri tek şey: Önce faturanızı yatırın sonra konuşalım oluyor. Faturayı yatır, sonra da günlerce peşinden koş ki geri alasın.

yesillili
26-11-2005, 06:49   |  #6  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

ya bilmiyorum ben mi şanlsıydım yoksa siz mi şanssızsınız....

ya  bi kere telekeom gelecek ayın faturasını alma gibi bir uygulaması yok. sadece  içinde bulunulan ayın sonuına kadarki fatura gelir. yani ben dün yatırdım mesela. ve bu yatırdığım para  kasım sonuna kadar olanı kapsıyor. kotayı aşarsam sonraki faturaya eklenir. erken kapatırsam ne olur bilmiyorum. herhalde muhasebeye gidip adamlarla kavga etmem gerekecek.

ama şu kesin ki;  bir sonraki ayın fatuırası alınmıyor. alınan içinde bulunana ayın faturasıdır.  

ve ikinci açıklama için...
valla dediğim gibi bana 20 Ytl falza fatra gelmişti. açtım sordum. bekle bir iki gün dedi. faturlar hatalı. yetki gelceke bana dedi. sonra düzeltrecem. o zmaan yatırırsın. ve iki gün sonra baktım. gereçketen düzeltilmişti. bende doğru rakamı yatırdım.

ne diyeyim... Allah yardımcınız olsun...  Telekoma gitme imkanınız varsa gidin sözlü konuşun ve baştan savmalarına  müsaade etmeyin. deyin ki kural böyle. içinde bulunulan ayı da öderim. ama gelecek ayı ödemem.  hem telekomda istemiyor hem bende keriz değilim deyin... ama kendinizi kekletmeyin....

Kolay gelsin....