TELEKOMA SORDUM (limitli adsl hakkında)....

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
yesillili
19-02-2005, 23:04   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
415 mesaj

fatih; ben netmeterle takip ediyorum ama dediğin gibi birşeyle karşılaşmadım. sadece birazcık netmeter'den fazla geliyor. ama senin problemine de şaşırmadım. telekom bu heşey olur. ben başvururken evraklarımı kaybetmişlerdi.allahtan sordum soruşturdum az kalsın kampanyayı kaçırıyordum. alıştık artık. ama yine de bir sor belki yanlış porta falan takmışlardır santralden(?). sor soruştur sonra başına iş açmasın uğraştırmasınlar seni. kolay gelsin..

fikret_akin
21-02-2005, 00:56   |  #27  
Üye
55 mesaj

walla ben de ewvde limitli kullanıyom ama bana 2 aydır15 milyn gelioo bu ne iş anlamadım

shehsuvar
21-02-2005, 03:17   |  #28  
OP Yıllanmış Üye
779 mesaj

haberiniz olasun ;
limitli adsl alan bir arkadaşım başvuru işlemlerini yaparken
-upload limite dahil mi ?
-evet dahil .
-ama nası olur web sayfanızda limte dahil değildir yazıyor
-yanlış yazmışlar.
aralarında geçen konuşma böyleymiş.(bu kadar da olamz yani yuhhh!!!)

fatihferah
21-02-2005, 10:45   |  #29  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

Valla Telekom'un acilen özelleşmesi gerek..Bu kadar sağlam kalitede fiber optik kablolara sahip bir kuruluşun adsl hizmetinin altından kalkamaması Bizim gibi Kullanıcılara karşı yapılan çok büyük bir ayıp.Özellikle de bu upload meselesi gerçekten utanç verici.
Birde Avrupada yaşayan insanlarla kıyas ettiğimizde ne durumda olduğumuz gözler önünde.Birde bu meseleler..Helal olsun vallha diyecek bir kelime bulamıyorum.Faturalarda 1 Hafta sonra görürüz nasılsa..