arkdaslar yenı bır tv almayı dusunuyorum onere bileceginiz yada tavsiye etmeyecegınız tvlerı varmı.FİYat acısıdan cok pahalı olmayacak led lcd farketmez bir tv onerirseniz cok sevınrım
televızyon alacagım onerileriniz
- 1
- 2
LCD olarak phılıps 'i tavsiye ederim.
İnanamıyorum hala,dün dijitallife.com dan sipariş verdiğim Toshiba 32" lcd biraz önce geldi kurulumu yaptım.Parasına göre performansı harika. http://www.dijitallife.com/index.php?do=catalog/product&pid=50462
bu kadar model arasında çok kararsız bırakırsın. Bir yada iki model yazsaydın keşke benim kafam karıştı . En son modele bakıyorum ,ama en baştakini unutuyorum :)
sanki bulduğu her modelin linkini paylaşmış ,neden bu modeller peki birde açıklamasını yaparsan seviniriz.
Sayın arkadaşlar ben size en iyilerini sunmak istedim siteden girip daha fazla bilgi alabilir diğer sitelerle fiyat farkını bajkın ben en ekonomikleri buldum
ARALARINDAN TAVSİYE ETTİKLERİM
LCD : http://www.teknolojipazar.com/?u ... CD-TV---100-Hz.html
LED : http://www.teknolojipazar.com/?u ... HD-EDGE-LED-TV.html
LCD TV almayı düşünüyorsan bende Phılıps derim. Fakat LED TV satın almayı düşünürsen LG derim ;)
Özellikle LG 3D LED TV 'lerinde önemli olan FPR gözlüğü teknolojisidir. LED TV 'lerinde ki başarısını çoğunlukla FPR gözlük sayesinde yakalamıştır.
arkdaslar yenı bır tv almayı dusunuyorum onere bileceginiz yada tavsiye etmeyecegınız tvlerı varmı.FİYat acısıdan cok pahalı olmayacak led lcd farketmez bir tv onerirseniz cok sevınrıLCD ve LED fark etmez demişsiniz ama aslında çok fark ediyor. LED'ler çok daha az enerji harcıyorlar ve çok fazla fiyat farkı yok aralarında, bence seçiminizi kesinlikle LED'den yana kullanın. Bir önerim daha olacak almışken 3D özellikli bir televizyon tercih edin, sonra çok pişman olabilirsiniz, hem televizyon senede bir değiştirilen bir ürün değil kimbilir kaç yıl kullanırsınız, millet üçüncü boyutta gezerken siz imrenmek zorunda kalabilirsiniz.
Marka olarak LG'yi tavsiye ederim kesinlikle, teknolojisi, uygun fiyatı ve kimsede olmayan fpr gibi hiç bir rahatsızlık yaşatmayan ve fiyatı çok uygun olan bir gözlükle çalışan Sinema 3D, Full HD, 3D LED ve 3D Smart TV çeşitlerinden isteğiniz bir tanesini seçip evde eğlence ayrıcalığını yaşayabilirsiniz
En iyiside Lg olduğuna göre, kesinlikle lg 3d led tv tavsiye ederim, fiyatları da gayet uygun.
kardeş sony''nin güzel modelleri var hem sağlam hem estetik fiyatta uygun enerji tasarrufuyla harika cihazlar ama şimdi çok bilmişlerden biri çıkıp yok o iyi değil falan der almadınsa özelden yazarım adresi ben alacam bu ay içerisinde blututla bilgisayar ve projektör bağlanabilme özelliğiyle çok harika cihazlar (forumda uzman çok ama dedikleri ürünler heb enerji düşmanı ve aşırı radyasyon yayan cihazlar sözüm onlara kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün kredi kartın varsa taksitleri sen belirliyorsun bu avantajıda veriyorlar adamlar gittim konuştum bu ay alıyorum 102 ekran LCD
kardeş sony''nin güzel modelleri var hem sağlam hem estetik fiyatta uygun enerji tasarrufuyla harika cihazlar ama şimdi çok bilmişlerden biri çıkıp yok o iyi değil falan der almadınsa özelden yazarım adresi ben alacam bu ay içerisinde blututla bilgisayar ve projektör bağlanabilme özelliğiyle çok harika cihazlar (forumda uzman çok ama dedikleri ürünler heb enerji düşmanı ve aşırı radyasyon yayan cihazlar sözüm onlara kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün kredi kartın varsa taksitleri sen belirliyorsun bu avantajıda veriyorlar adamlar gittim konuştum bu ay alıyorum 102 ekran LCDSony iyi bir marka zaten ama bu her ürününde başarılı olduğu anlamına gelmez ..
- 1
- 2