arkadaslar televıyon programları ıle bılgısayardan televıyon ızlemek ıstıorum ama cok takılıo varmı bıldıgınız cok takılmayan televızyon programı???
televizyon izleme???
tv kartı alman lazım hiç takılmadan ilmek için
enes_fbtv kartı alman lazım hiç takılmadan ilmek içkatılıyorumm
internetten izliyorsun takılma normal bağlantı hızına göre geliyor görüntüler al bi yani uydu kartı net pırıl pırıl seyret normal yayın yeterli dersen tv kartı da yeterli
bende arkadaslara katılıorm ve yakın zamanda almayı dusunuorm bi tv kartı ve uydu(bütceyi bi ayarlayabilsem). internetten izlemek pek hos deil, hem kalite kotu, hem bekliosn hemde kotaya girio(kotalı adsl ise). alcan bi tv kartı tak kabloyu ooh;) al eline uzaktan kumandanı zapp :)
ABİLER İLGİNİZ TŞKLER BENDE BILIORUM SIZIN SOYLEDIGINIZ YONTEMLERI DE NETTEN DE NET BI SEKILDE IZLEME YONTEMI VARMI DIE SORDUM...TEKRAR TŞKLER
"Netten net bir şekilde izleme yöntemi"
Benim bildiğim kadarıyla Türk kanallarından en fazla görüntü kalitesini yüksek tutan STV ve yaklaşık 140KBps akış hızı var.Ne demek bu ? Yani o sunucu size normal çalışmada saniyede 17 KB kadar video verisi aktarıyor.Net görüntü için yeter mi ? Hayır.
Benim bildiğim en iyi TV kanalları bile (Türkçe değil) en fazla 600-700Kbps kadar akışa müsaitler.Net olabilmesi için her birinin ayda yüzlerce milyarlık sunucu maliyetlerine katlanmaları lazım.Yani şöyle saniyede 1500-2000Kbps'lik akışa müsait olmaları lazım.Bu yayını da tahmin edersiniz ki Türkiye'deki ADSL hizmetiyle izlemek mümkün değil.
Net bir görüntü için dijital tv kartı almanız şart.Her ne kadar Türk kanallarındaki görüntü kalitesi olarak çok gerilerde olsak da bu kalite sizin internetten alabileceğinizin çok çok üstünde.
Hoşçakalın.İyi günler, iyi çalışmalar...
bir başka yöntem ise eger evinizde uydu dv3 cihazınız varsa digital bir tv kartı alarak ve kartınızın girişlerini çanaklarınıza bagladınız taktirde deyim yerindeyse ayna gibi izlersiniz yani bende arkadaşlara katılıyorum .ilgilenirseniz açıklayabilirim
arkadaşların yorumları birbirinden güzel; yani TV Kartı alarak bu sorundan kurtulabilirsin, internet hızınla paralel olarak TV keyfini yaşayabilirsin ki buna keyif denebilirse! 50 ytl'den bile düşük fiyatlarla bu kartları edinmen mümkün, çok önemliyse bütçe ayır derim.
ben de internetten TV izlemeye yarayan bir iki programı denemiştim ama şunu söyleyeyim hiçbiri bir işe yaramıyor. Türkiyeden popüler kanallara yer vermiyorlar. genellikle yerel kanallar var. yabancı kanalar da öyle. ayrıca görüntü kaliteleri berbat. ben de bir TV kartı almayı düşünüyorum. maalesef internetten TV pek keyif vermiyor.