Merhaba arkadaşlar sizlerde visual style dediğimiz şık görünümde temalar hazırlayabilirsiniz. Ben royale temaya benzer bir tema hazırladım tabiki sadece resim Sizlerin güzel çalışmalarınızı bekliyorum...
Tema tasarımları
tamam buda benim masaüstüm
nasıl yapılıyo bu temalar?hangi programla söylerseniz bende yapcam
bende yapmak istiyorum neyle yapıyonuz bunu
arkadaşlar bunu tek bir program ile yapmadım ben ; birkaç farklı işlemden sonra bu hale getirdim. ama karmaşık işlemler değil bunlar. en kısa zamanda sizler için gereken program ve kaynakları bir araya getirip içine kurulum aşamalarınıda ekleyip upload yaparım ;)
alın size en karizmatik en sade en maniac en mükemmel vs vs işte
daha önce birkaç kez de yolladım.arkaplan 15 dk da bir değişiyor.
kullanılan prolar: webshots(takvim ve arkaplan değişimi için 3000 tane resim var ve ekleyebilirsiniz.hiç sıkılmazsınız.)
clocx adındanda anlaşılacağı gibi saat prog.u isterseniz kendi saat şeklinizi ve yükleme dosyalarındaki .ini lerle oynayarak değiştirebilirsiniz...
pack-vista-inspirat-2-1.0 bu da üstteki menü pro. mı
tema için de kendiniz oluşturabilir yada hazır kullanabilirsiniz...
bu da menü falan fişmekan işte dosya şekti için de tuneup kullanıyorum...
bu da son hali
bargutitamam buda benim masaüstümTemanı çok beyendim ama bir sorum olacaktı. Nasıl Mac'in Dock'unu koydun yoksa remiminimi ekledin çok hoşuma gidiyorda...
UltimateTemanı çok beyendim ama bir sorum olacaktı. Nasıl Mac'in Dock'unu koydun yoksa remiminimi ekledin çok hoşuma gidiyorda...ObjectDock isimli programla yapabilirsin
Adını biliyorum fakat bu programın sanırım yeni vertsiyonu çünkü hiç bu kadar güzel olmamıştı :D
Çok teşekkürler burgatti... [o_o]
önemli değil kardeşim , umarım işine yarar
barguti kardeşim ben indirdim yazdıklarını uyguladım ama seninki gibi olmadı rocket dock seninki gibi yukarı doğru nasıl olcak
rocketdock üzerinde sağ tıklayarak "RocketDock Ayarları" adlı kısıma girmen lazım. Sonra sol taraftaki menülerden "Konum" yazanı tıkla yatay ve dikey olarak istediğin noktaya getirebilirsin böylece
menünün sol tarafta bulunan diğer butonları kullanarakta program üzerinde hakimiyet kurabilirsin ayrıca
bu arada benim kullandığım rocketdock stili Vista Black ve şeffaflık ayarı %39'da ;)
eğer takıldığın başka sorunlar olursa yine yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar ibrahim
eyvallah saoolasın deneyeyim
barguti çok saol bende yapcam ,artık kendi yaptığım temaları kullanırım yok öyle vista transformationlarla uğraşmam:D