arkdaslar ben geçen gün forumda firefox tarayıcısına tema yüklendiğini gördüm...bunun internet explorer 8 için olanıda varmıdır sizce
tema..
sadece mozzilla için mi kulllanıyolar....
bymeminsadece mozzilla için mi kulllanıyolar....O konunun başlığı zaten "En güzel Firefox Temaları" gibi birşeydi.
https://www.chip.com.tr/konu/en-i ... temasi-1_13333.html
ARKADASLAR bağlantı bura burdaki temaları nerden nasıl indirebilirm ve nasıl kurabilirm..
Gene oradan indirebilirsiniz:
peki eltahir ben bunu indirdim nasıL yüklicem :D
bymeminpeki eltahir ben bunu indirdim nasıL yüklicem :Onu bilmiyorum işte. Firefox kullanmıyorum.
eltahirOnu bilmiyorum işte. Firefox kullanmıyorum.kharmn bilrmi peki eltahir... xDadama ne yazdıysam mutlaka cevap verio bilmediği şey yok gibi
bymeminkharmn bilrmi peki eltahir... xDadama ne yazdıysam mutlaka cevap verio bilmediği şey yokBilir tabi ki. :) İrfan hocanın bilmediği yok dediğiniz gibi. Bekleyin biraz, yardım gelir bakalım...
zaten firefox üzerinden tıkladığında tema olduğunu kendiliğinden tanıyacaktır ama ie üzerinden indirirsen indirdiğin dosyayı firefox ile açman yeterli. yani en temizi firefox u açacaksın dosya>aç'tan indirdiğin tema dosyasını seç tema kendiliğinden kurulur. bana sorarsan tema ve eklentiler için mt. tech eklentisini kuruyorum bu eklenti ve tema indirip kurma işlemlerini çok basitleştiriyor. firefox ta hangi tema kullanıyorsun dersen tema kullanmıyorum onun yerine mozilla lab tarafından geliştirilen personas eklentisi var. bu eklenti araç çubuklarına eklediiği desenlerle renklendirirken düğmelerle ilgili bir değişiklik yapmıyor. temalardan çok daha özgün bir görünümü var. bence personas eklentisini kullanman çok daha yerinde olur.
e-eyupzaten firefox üzerinden tıkladığında tema olduğunu kendiliğinden tanıyacaktır ama ie üzerinden indirirsen indirdiğin dosyayı firefox ile açman yeterli. yani en temizi firefox u açacaksın dosya>aç'tan indirdiğin tema dosyasını seç tema kendiliğinden kurulur. bana sorarsan tema ve eklentiler için mt. tech eklentisini kuruyorum bu eklenti ve tema indirip kurma işlemlerini çok basitleştiriyor. firefox ta hangi tema kullanıyorsun dersen tema kullanmıyorum onun yerine mozilla lab tarafından geliştirilen personas eklentisi var. bu eklenti araç çubuklarına eklediiği desenlerle renklendirirken düğmelerle ilgili bir değişiklik yapmıyor. temalardan çok daha özgün bir görünümü var. bence personas eklentisini kullanman çok daha yerinde olur.personas kurdum 3.5 rc1 ile uyumlu saol