"TEMEL" klasikleri

bilgifrm
21-03-2009, 12:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
143 mesaj

1-)
   Türkiye'yi ziyaret amacıyla İngiliz Kraliçesi gelmiş.tabi ki kutlama amaçlı olarak top atışları başlamış.

Temel top atışlarını duyunca yoldan geçen bir adama sormuş.
-Hemşerim bu seslerde ne! diye
adam da
-İngiliz Kraliçesi Türkiye'ye geldi onun için top atışı yapıyorlar.
Temel pek bi anlam veremeyip yürümeye devam etmiş.
ama aradan 10 dakika geçtikten sonra hala sesler devam edince, dayanamayıp bir başka adama sormuş.
-Ya kardeşim bu sesler neyin nesidir yahu!?
adam
-İngiliz Kraliçesi Türkiye'ye geldi onun için top atışı yapıyorlar. diyince.Temel de,
vay anasını be 10 dakikadır vuramadılar bi kadını   Beğendim

2-)
   yokuş aşağı giden arabanın freni patlayınca temel kontrolü kaybetmiş.direksiyonu kırıp durmak istemiş.sağ tarafa bakmış okul var, ve önünde de 100 e yakın öğrenci.
sol tarafa bakmış pazar var, ve orda da 100 e yakın insan. ilerde de ağacın altında bir çocuk var.temel de düşünmüş ve okul ya da pazara dalıp onlarca kişi öldürüceğine ağacın altındaki çocuğun olduğu yöne doğru gidip, sadece çocuğu öldürmeye karar vermiş.neyse kaza olmuş temel ise hakim karşısında..
hakim sorar. ne oldu anlat bakalım.fren patladı pazar veya okul yerine çocuğu seçtim bir sürü insanı kurtardım der temel. hakim çok sinirlenir. ve bağırarak, oğlum delirtme beni madem bir sürü insanı kurtardın neden 50 tane ölü ve onlarca yaralı var?
  Temel gayet sakin
-o çocuk varya hakim bey o çocuk, ahh pazar yerine doğru kaçmasaydı...

Son Düzenleme: bilgifrm ~ 21 Mart 2009 12:13