Yaklaşık 1 sene önce dizüstü bilgisayar aldım.Bilgisayarda herhangi bir donanımsal ya da yazılımsal sorun yok ama biglisayarı servise verip içini fanını vs temizletmeyi düşünüyorum.1 sene boyunca dizüstüyü alttan toz almayacak şekilde (koltuk,örtü,vs daha rahat toz alabileceği yerlere koymadan) sadece tahta masa üzerinde kullandım.Henüz erken mi yoksa servise göndermekte fayada var mıdır?
Ayrıca geçenlerde shogun 2 total war ı kurdum sanki biraz fazla ısınıyor gibi geldi.ne önerirsiniz?
Temizletme...
geç bile kalmış diyebiliriz. notebookları aşırı tozlanması ve ısınması nedeniyle 6 ayda bir toz bakımı yaptırmak en sağlıklısıdır.
Hemde çok geç kalmışsın kardeş bi an önce yap veyatta kendin arkadaşın dediği gibi temizle :)
bence sadece temizletmekle kalma termal macunlarınıda yenilettir ama güzel bir marka macun kullan mesela termaltake in macunundan kullanıyorum çok iyi bir macun
donanım için servise gönderdiğini belirt yoksa pc sıfırlanır ve bilğilerin gider.
Garanti devam ediyorsa ücret almazlar diye düşünüyorum.
ewet düzeltebilirsin.. içini açamıyorsan hava giren çıkan ızgaralardan her yerinden saç kurutma makinesiyle üflet iyice (ayarı soğuğa getirirsen daha mantıklı olur).. sorunun düzeldi ;) bide ısılar 90 a kadar çıksın bişey olmaz.. sorun düzelince özelden bi tşk mesajı atman yeterli.