Selamlar
Bu ay derginin içeriği oldukça iyi ayın 1'inde elime geçti. SLR konusuna ne zaman değineceksiniz diye soracaktım. Dergi empati de kuruyor anlaşıan.
Devamını dlerim
Selamlar
Bu ay derginin içeriği oldukça iyi ayın 1'inde elime geçti. SLR konusuna ne zaman değineceksiniz diye soracaktım. Dergi empati de kuruyor anlaşıan.
Devamını dlerim
bana da bu sabah geldi. şöyle bir baktım gene çok güzel bir sayı olmuş. işimize yarıcak bir çok konu. benim en çok hoşuma gidense ayın sharewareleri gibi artık ayın freewareleri bölümü de olması ve yeni sürümler hakkında bilgi köşesinin olması. gerçekten güzel...
yaza özel cdyi çok beğendim moral yönünden iyi geldi teşekkürler CHİP
özel cd bencede çok güzel, teşekkürler chip ;)
Ben bir tek "pc tuning" bölümünü beğendim. Gerisi itibariyle dergi bana boş geldi.
Sanırım, her ay bir takım freeware verilecek artık, hoş bir olay ama lütfen güncel versiyonları olsun (kaç sefer söyledik hala tınnn!).
CD'lerden birinin üzerinde "yazılım geliştirme" başlığı altında bazı programların isimleri yazılmış ama CD'de bulamadım. "Fun CD" ise güzel olmuş.
En korkunç olay ise (valla görünce dehşete düştüm!) 2004 Haziran ve Temmuz sayılarının pdf'leri. Biz pdf'leri topluca bekliyorduk ama anladığım kadarıyla (inşallah yanlış anlamışımdır) birer ikişer yaklaşık bir yılda alabileceğiz. Öyle olmadığını söyleyin lütfen!