TEMMUZ -2006(yine ,yeni,yeniden)

oblivion
02-07-2006, 17:28   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
122 mesaj

değerli arkadaşlarım ben bi akşam evde çekyatın üstünde otururken sizleri ne kadar sevdiğim aklıma geldi
çünkü ben hepinizin değişik yetenek ve beceriler sahip olduğunuzu düşünüyorum ve bundanda faydalanmak istiyorum.

arkadaşlar önümüzde nerdeyse bir ayımız var
yani düşünmek için yeterince vakti zamanınız bulunmakta eğer aklınızda temmuz ayında çıkması mühtemel olan ve sizce alınıp oynannması ve muhakkak bu ayın en iyi oyunu olmaya adaya olması gibi bir ihtimali varsa lütfen bu fikrinizi buraya belirtiniz ve favori oyunun ismini buraya yazınız

arkadaşlar ben bu olayı her ay devam ettirmek istiyorum
lütfen sizlerde katılınız ve burda oylar ve seçimler sonucu ayın oyununu seçelim

bakın lütfen beni yanlış anlamayın üzerinize herhangi bir baskı kurmuyorum bu ayın en iyi oyunu neyse onu seçelim

seçme olayı şu şekilde olsun lütfen sadece bir tane oyunun ismini ve neden o olması gerktiğini yazınki kafamız karışmasın

saygı ve sevgilerimle

theironman
02-07-2006, 17:47   |  #2  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

yalnız hangi oyunlar bu ay çıkacak; o konuda bir fikrim yok; önce oyun listesini bi çıkarmak lazım. Sonra da oyunlarla ilgili değerlendiremeler yaparız.

oblivion
02-07-2006, 17:52   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
122 mesaj

bence bu ayın en iyisi PREY olacak

CU_GS7
02-07-2006, 17:53   |  #4  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

USA Date 2006-07-10
UK Date 2006-05-01 şeklinde çıkış tarihleri olan "Prey" adlı FPS oyunu benden öneri olsun..

tolga2207
02-07-2006, 18:00   |  #5  
Yıllanmış Üye
793 mesaj

Keşke bunu her ay sonunda o ayın en iyi oyunı hangisiydi şeklinde yapsaydın daha güzel olurdu. Neyse bu ay çıkacaklar listesinde en göze batan oyun PREY gibi.

james45
02-07-2006, 18:01   |  #6  
james45 avatarı
Taze Üye
12 mesaj

slm     kardesımız doru soluyor bencede hakeden kazanmalı deıl mı?
Yapımı uzun yıllar alan oyunları bilir misiniz? mesela prey .Aslında şöyle demeliyim; bir oyunu hiç uzun zaman bekleyenınız oldu mu?? Elbette ki çoğunuzun beklediği, şimdiden favorisi olmuş oyunlar var. Ancak bunlar genelde bir serinin yeni oyunları.Prey, böyle bir oyun değil. yapımı on sene öncesine dayanan bir oyun. Bende bu oyunu,merakla beklemekteydim.we demosunu oynadım  bence bu oyun geçmiş ile şimdinin teknolojisini güzel bir biçimde harmanlamış olan yapım. Oyunun türünüden  bahsetmek gerekırse prey bir FPS ve içinde bolca da aksiyon bulunduran bir oyun  . Bir oyun hem FPS hem de aksiyon olunca ee malum tabii grafiklerinde oldukça iyi olması, günümüzde artık farz olmuş durumda. Prey'de günah işlemeyerek bu kurala uyuyor.Prey, grafik motoru olarak Doom 3 motorunu kullanıyor ve bu motorun tüm nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Prey,bence bu ayın oyunu olmalı dıye düşünüyorum arkadaşlar...
oblıvıon kardesıme de tesekkurlerım ıletıyorum

CU_GS7
02-07-2006, 18:03   |  #7  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
tolga2207
Keşke bunu her ay sonunda o ayın en iyi oyunı hangisiydi şeklinde yapsaydın daha güzel olurdu.
He ya aslında bence de öyle..
Zaten çıkış tarihleri de tutmuyor çoğu zaman..:))

theironman
02-07-2006, 19:16   |  #8  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

Prey nasıl bir oyun arkadaşlar, bilen iki cümleyle anlatabilir mi?

CU_GS7
02-07-2006, 19:23   |  #9  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
elvis32
Prey nasıl bir oyun arkadaşlar, bilen iki cümleyle anlatabilir mi?
Sen forumu okumuyorsun heralde..Bilen biri 2den fazla cümleyle anlatmış bak..:
james45
bence bu oyun geçmiş ile şimdinin teknolojisini güzel bir biçimde harmanlamış olan yapım. Oyunun türünüden  bahsetmek gerekırse prey bir FPS ve içinde bolca da aksiyon bulunduran bir oyun  . Bir oyun hem FPS hem de aksiyon olunca ee malum tabii grafiklerinde oldukça iyi olması, günümüzde artık farz olmuş durumda. Prey'de günah işlemeyerek bu kurala uyuyor.Prey, grafik motoru olarak Doom 3 motorunu kullanıyor ve bu motorun tüm nimetlerinden fazlasıyla yararlanıyor. Prey,bence bu ayın oyunu olmalı dıye düşünüyorum arkadaşlar...
lazrailefsanesi
02-07-2006, 19:33   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,393 mesaj

Oynasana.com adresinde oynanabilir demosu mevcut.Oynasana serverları üzerinden de oynanabiliyor.

(449 mb)

Oyun 10 temmuz da cıkması bekleniyor.Kızılderili efsaneleri ile birlikte o portal senin bu portal benim gezecegimiz,bildigim kadarıyla farklı bir boyutta mahsur kalan kahramanımız eve döndürmeye bu arada envai cesit yaratık vs öldürcegimiz oyun.Duke nukemden esintilerin olması bekleniyor oyunda.

Recep Baltaş
02-07-2006, 19:56   |  #11  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Yav hocam tamam da yeni çıkan oyunları bilmeden nasıl oy verebilirimç...Koy şuraya bir Gamespot linki söyleyeyim sana favori oyununu bu ayın...

theironman
02-07-2006, 21:16   |  #12  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj
Recep Baltaş
Yav hocam tamam da yeni çıkan oyunları bilmeden nasıl oy verebilirimç...Koy şuraya bir Gamespot linki söyleyeyim sana favori oyununu bu ayın...
İşte ben de onu diyorum; bir oyun listesi lazım; sonra da oyunlar hakkında fikrimiz olduğunda sorun kalmayacak; ama oyunu oynamadan da yorum yapmak anlamsız; konu biraz erken açıldı belki ama ilerleyen zamanlarda istenilen cevapları alabileceğiz bu başlıkta sanırım.

oblivion
02-07-2006, 22:22   |  #13  
OP Yıllanmış Üye
122 mesaj

acelemiz yok dedim ya pek değerli arkadaşlar alın oynayın düşünün ve fikrinizi belirtin bu illa prey olacak değilya

james45
02-07-2006, 22:28   |  #14  
james45 avatarı
Taze Üye
12 mesaj

yawwww kardesım lınke ne gerek war madem ii oyuncuyum dıyosun lıste le lınkle ne işin war yaw

Medusa42
05-07-2006, 09:35   |  #15  
Yeni Üye
37 mesaj

preyi oynayacaklar bence büyük bir zevk alacaklar gerçekten oynayamayanlar ben gibi
böyle yerlerden incelesinler FX5500 :((((