Temmuz Sayısı Yaz CD'si

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
omkkio
03-08-2005, 17:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
105 mesaj

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar bu satırlarda sizlerle buluşuyorum. öncelikle herkese hoşbulduk.

konuya gelince efenim herzamanki gibi bi aykırı duruşta bulunayım dedim. temmuz sayısında verilen yaza özel fun cd deki fotolarla ilgili bir yorum yazacağım.

Bu fotoların içerisinde bir fenerbahçe fotoğrafı vardı. güven özveri vesaire diye dikkatli gözler hatırlayacaktır. bir fenerbahçeli olarak bu resmin bana ifade ettiği sanatsal içeriğe hiçbir sözüm olamaz.

ANCAK!! ayda 50000 e yakın satıldığı söylenen ve okur katsayısı 3 (tam rakamı hatırlayamadım kusura bakmayın) olan yani 150 bin kişinin eline geçen bir yayında bu tarz bir fotoğrafın yer alması ve tabiri caizse umuma dağıtılması ne kadar doğrudur bunu sorgulamak isterim.

lafı yine çok uzattım ama kısacası o fotoğrafın orada ne işi var anlayabilmiş değilim.

İlgililere duyrulur.

Recep Baltaş
03-08-2005, 21:53   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Valla ben olaya senin baktığın açıdan bakmadım.Komik açıdan baktım ki zaten cd de adı üstünde fun cd...

hasansancar
04-08-2005, 18:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
417 mesaj

bana iyi geldi o cd moral yönünden süper kafana takma hayatı yaşamaya bak.

shadycolossus
04-08-2005, 20:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
131 mesaj

Bence de fun olarak bak daaaa ben orada beşiktaş (Siyah-Beyaz olmasından) oyuncularının photolarına biraz üzüldüm küçük kardeşim var bu yaşta böyle şeyleri öğrenmesini istemiyorduuuuum oturumları ayırdımKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

sehrikalp
04-08-2005, 20:22   |  #5  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

hasansancar adamımsın. Relax olun biraz abicim. Yaşadığımız dünya o fotoğraftan kat be kat daha kirli. Sokağa çık her yer küfür, bağnazlık, yobazlık... Bu resimle bozulacak ahlak zaten bozulmaya meyillidir. Aklınız fikriniz spekülasyon. Nefes alın, rahatlayın biraz. Gözünüzü açın elin adamı marsa gidiyo biz hala fotoğrafındayız, basit ahlaksal kalıntıların peşindeyiz. Hayatınızdaki çirkinlikleri sıraya dizin o fotoğraf ilk yüz'e girmez.

hasansancar
05-08-2005, 08:32   |  #6  
Yıllanmış Üye
417 mesaj

başka bir şey kalmadı fotoğrafa taktın be arkadaşım ne ile  mutlu oluyorsan onunla ilgilen bu zaman daa böyle şeyleri kafana taksan varya kafayı yersin...

omkkio
05-08-2005, 15:47   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
105 mesaj

Walla bu benim hayat felsefem. Mükemmeli aramak ona ulaşmanın ilk adımıdır. Eleştirel olmak lazım herşeye he dememek lazım. CHİP dergisi bence türkiyede yayımlanan sayılı bilişim dergilerinden. Ama her sunulana da boyun eğersek olduğumuz yerde sayarız ileri gidemeyiz. Fotorofa gelince ona takmışlığım falan yok. Bir fenerbahçeli olarak wallpaper olarakda kullandım zamanında ama bu dergiyi okuyan Galatasaraylılar beşiktaşlılar ne düşünür.???

onlarda birdahaki sayılarda kendi takımlarını onore (bu ne ya) eden fotolar görmek isterlerse ne diyceksin? Fun CD siydi o yayımladık bi kere kusura bakmayın mı???

Detaylara takılın arkadaşlar 6 milyar insanı birbirinden ancak detaylarla ayırabilirsiniz Göz kırpma

Recep Baltaş
05-08-2005, 16:26   |  #8  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Ben bir galatasaraylı olarak olayın taraftar boyutuna hiç bakmadım...

Neyse bence bu konu çok uzayacak ve cıvığı çıkacak...

Şimdiden uyarayım arkadaşlar...

sehrikalp
05-08-2005, 16:42   |  #9  
Yıllanmış Üye
543 mesaj

Hayat felsefesi??? Mükemmeli aramak???? Mükemmele ulaşmak alakasız ayrıntıları eleştirmekle mi oluyor? Bence o felsefeni baştan aşağı bir gözden geçir. Kendinize felsefe olarak daha anlamlı bir yol seçin. Felsefe yoldur. Doğruya gitmeyi amaçlar. Maksadı sadece eğlence olan bir fotoğrafı eleştirerek mi doğruya ulaşacağız? Karşı durmak, karşı durulası konularda olsun, her önüne gelene karşı durmak olsa olsa komikliktir. Detaylara gelince bir insanı diğerinden ayırmak için detaylara ihtiyaç yok, sadece bakın ve görün, yeter. Göremiyorsanız, ha işte o zaman o saçma detaylarla uğraşabilirsiniz. Çünkü algılamak için ancak bu kadarı elinizden gelir. Bu da insanın zekasıyla alakalıdır sanırım.

Raziel
10-08-2005, 12:36   |  #10  
Yıllanmış Üye
936 mesaj

konuyu fazlasıyla saptırmışsınız; geçti o sayı, yenilerine bakın.

Recep Baltaş
11-08-2005, 13:04   |  #11  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Konu kapanmıştır...Lütfen daha mesaj atmayalım...

faresdell
11-08-2005, 21:05   |  #12  
Yıllanmış Üye
123 mesaj

Fun cd'deki  ücretli oyunlar ücretsiz bir şekilde oynanabiliyor.
Çünkü verdikleri jet u gun adlı oyunun içinden cddeki bütün oyunları ücretsiz oynamayı sağlayan cdkey generation (eclsb.exe) programı çıkıyor.
Daha dikkatli olmalılar.
Oyunları resmi sitelerinden çekip cdye koysalar daha iyi olur.

theironman
11-08-2005, 21:26   |  #13  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

moderatörümüzü dinlesek artık, ne dersiniz?