benim her mesajımdan sonra bana teşekkür etmeyi bırakın(bazı arkadaşlar bunu sürekli yapıyorlar),aslında bu yaptığınız forum kurallarına da aykırı,okursanız görürsünüz.Ben işe yaramayacak\kullanım pratikliği olmayan\içi boş\lüzumsuz hiç bir mesajı forumda vermem.Dikkat ederseniz ya güncellemedir ya türkçe yama'dır ya da hakikaten aranılan *talep edilen\istenilen yani ihtiyaca binaen verdiğim (nabız tutarak öyle gerekli gördüğüm)araçlar veya programlardır(veya bazen ipucu'dur).Sizden ricam lütfen teşekkür etmeyin,hem bu şekilde sizde boşu boşuna içi boş mesaj ile mesaj sayınızı arttırmış olmazsınız ,forum kurallarına da uygun hareket etmiş olursunuz.
tesekkür etmeyin
teşekkür teşvike vesile kılar şahsınen isteme fakat diğer arkadaşların paylaşımları için gerekli çünkü aramızda yaşları küçük fakat bilgisi büyük arkadaşlarımızvar onların böyle güzel paylaşımlarını devam ettirmeleri için teşvik şart yoksa o yazılan fıkralara v.s paylaşımlara ne cevap vereceğiz ? şahsına ben etmem fakat diğer arkadaşlarımıza ederim gerekirse ben 3 4 günde bir değişik ad
Haklısın viking aslında bende sana çok sık teşekkür edenlerdenim:)ama o teşekkürler emeğe saygı icabındadır yani ben o amaçla atıyordum post kasmak isteyerek atan varsa bilemem ama bundan sonra istediğin gibi olsun:)Son kez foruma yaptığın/yapacağın tüm paylaşımlar için teşekkür edeyim:)Kolay gelsin...
Ben forumda viking20'nin hayranlarından biri olarak kendisine hak veriyorum..
Ve bence benzer bir yazıyı imzana da yazmalısın arkadaşım.. Çünkü bu konu gelir, geçer, altlarda kaybolur.. Senin yazını gören herkesin bu durumu bilmesi için imzana da bir şeyler ekle.. Senin forumdan gitmeni hiç istemem, çünkü zaten forumda bulunan "kitle"nin son durumu son zamanlarda açıkça belli.. "Gençlik" patlaması yaşanıyor forumda..
Viking'e ben de katılıyorum, boş yere mesaj arttırma gibi bir durumunun hiçbir zaman olmadığını da iyi bilirim, her zaman forumda paylaşımda bulunmuş bir arkadaşımızdır.
Ama bazıları vardır, paylaşımda bulunurlar, yorum gelmeyince 'bi teşekkür etmiyorsunuz' diye sitem edenlerine bile rastlıyoruz, en azından ben burada bulunduğum uzun zaman zarfında denk gelmişimdir böylelerine de. Sonuçta Viking arkadaşımız madem öyle istiyor, diğer arkadaşlarımız da bunu dikkate alırlar sanıyorum.
eVEt teşekkür eden kişinin mesaj sayısı boşuna artıyor...(he bide program isteyen bana desin program bulunur :DD)
ersinbakarteşekkür teşvike vesile kılar şahsınen isteme fakat diğer arkadaşların paylaşımları için gerekli çünkü aramızda yaşları küçük fakat bilgisi büyük arkadaşlarımızvar onların böyle güzel paylaşımlarını devam ettirmeleri için teşvik şart yoksa o yazılan fıkralara v.s paylaşımlara ne cevap vereceğiz ? şahsına ben etmem fakat diğer arkadaşlarımıza ederim gerekirse ben 3 4 günde bir değişikBundah daha sağlam bi cevap verebileceğimi sanmıyorum,çok akıllıca bir cevap,sonuna kadar katılıyorum+ersinbakar kardeşim forumda yeni olmama rağmen gerek yaptığınız yorumlarla gerek paylaştığınız konularla çok dikkatimi çekiyosunuz,zekice ve objektif düşünüyosunuz bu konuda hakikaten sizi tebrik ederim.
Son Düzenleme: g4me0ver ~ 25 Eylül 2008 17:58
yaw siz bizim ne sorunlarımızı çözüyorsunuz bizi nasıl bir şeyden kurtardığınızın farkında değilsinz herhalde şahsen bana cevap yazan forum abilerine bir teşekkür etmeyince kendimi çok mahçup hissederim yaww bu bence yüzsüzlük olur walla
değerli arkadaşlarım beni yanlış anlamayın ltf.,bu forumu kuranlar böyle istemiş bizde bu foruma giriyor ve kullanıyorsak bu kurallara uymak zorundayız.Ve şunu da ilave edeyim inanın benim yerimde siz olsaydınız bir müddet sonra sizde aynı tepkiyi koyardınız\gösterirdiniz.Saygılarımla.
edit:hiç bir kişiyi,arkadaşımı hedef almadığımı bilmenizi isterim.
Bu zamana kadar yaprığın ve bundan sonra yapacağın bütün paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederiz diyelim daha da teşekkür etmeyelim.