teşekkür+hangi vaio

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ardas
04-03-2005, 12:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. hp  almayı düşünüyorum ancak sony kalitesi de oldukça iyidir. ben  milyara kadar bir notebook almayı düşünüyorum . bu fiyata şöyle canım istediği zaman nfsu2 falan oyunları da oynatabilecek bir modeli var mı? sony nin. çalıştığım yerde p4 1,8 64 mb ekran kartı olan bir masaüstü var gayet güzel oynatabiliyor. tabikide bazı özellikleri kapatınca. peki sony nin notebook larında kronik sorunlar var mı? ayrıca ram ve hdd i 256 mb ram ve 40gb hdd olması önemli değil. nasıl olsa güncelleştirilebiliyor. bildiğim kadarıyla. ayrıca vaio ların kullandığı chip set nedir bilmiyorum. bildiğim kadarıyla ıntel chipset her zaman iyidir. sony nin ekranında da ölü pixel olayı olur mu? hp lerde kronik sorun diye biliyorum çünkü. yardımlarınız için teşekkür tekrar...

fatihferah
04-03-2005, 13:45   |  #2  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

Vaio Kullandığımı öncedende belirtmiştim.
Centrino almanı tavsiye ederim.Benim model VGN-A130B
Centirono 1.5Ghz 512MB DDRAM (256+256)Max:1Gb DDR Artış..
40GB HDD 4200RPM,64 Mobility ATI RADEON 9200
Wi-Fi B/g Standartı.Bak şöyle söyleyim makine çok uçuk.Yani öyle Toshibay'mış Hp'miş bunlar gibi bir alet değil Vaio.
İşletim sistemleri falan Hiç bir zaman Türkçe değil.Ukala bir firma yani.Benim kullanıcımın bir farkı olsun diyenlerden.
Sadece Harddiskini Fujitsu yada Hitachi'den alıyor.O da Laptop Standartı Hdd Üretmediğinden.Ekran gerçekten süper.Hızda iyi..
Dvd-Rwrt Yok sadece onuda ileride upgarede edebilirsin.
Zaten fazla veri depolamıyorsan sorun değil.Sonuçta Dvd Oynatıyor.
Birde mesela Vaio'da var bu sadece MemoryStick olayı.Artı diğer tüm kartları 30$ ödeyerek aldığın adaptörle pcmcıa'dan okutabiliyorsun.
Intel Chıp set kullanıyor tabiki.Artı Centrıno işlemcinide upgrade edebiliyorsun ilerde.
Vaio'yu Tek Geçerim Bu alemde.. :)

fatihferah
04-03-2005, 13:48   |  #3  
Yıllanmış Üye
145 mesaj

Unutmadan 2MB L2 Cache Ön belleğe sahip.
Bu sene Laptop olarak yılın tasarımı ödülünü aldı.
Empati'den alırsan fiyatlar çok iyi.
Özelden alırsan biraz tuzlu.
Diğer firmalardan almanı Tavsiye etmem.
Destek veremiyolar.Lafta yani..