arkadaşlar lise 3 sayısal okuyorum. Ortamam 5 lik sistemde 3.70 lerde bişi geliyor. 100 lük sistemde 73,.. lü bişi geliyor. Teşşekkür verilirken hangi ortalama göz önünde bulundurulur. ben teşekkür alabilirmiyim şimdiden teşşekkürler...
teşşekkür için ortalama
Bizim zamanımızda Türkçe dersi beşlik sistemde en az üç ve üstü olacaktı teşekkür veya taktir alabilmek için. Bu şart hala var mı ? :)
Benim geçen sene karnem tam olarak 3 ders hariç 5 idi diğer üçünden biri 3 diğerleri 5 idi ben takdir değil teşekkür almıştım 1 senedir takdir yüzü göremedim şu matematiği bir anlasam... 3 diye teşekkür alamıyorum.
Takdir Belgesini özledim tenini kokusunu özledim (4-5 tane var ama aç gözlülük )
öfff hoca okuduğum kitapları girmemiş :S:S yarın söylesem hemen girermi ki ?? sizce sistem kapanmış mıdır?
ben bu sene takdir alacağım :) geçen yıl hep teşekkür almıştım bu yıl yine britney gibi eskiye döndüm :)
Bi işe yaramıyor yav şu taktirler :)
Evde bir sürü var bi kutunun içinde duruyo 12 takdir 2 tane onur belgesi boş boş yatıyo kutunun içinde :)
Ek olarakta oks ve askeri lise sınavlarının sonuçları fln var [eski günleri özledim şimdi]
arkadaşlar lise 3 sayısal okuyorum. Ortamam 5 lik sistemde 3.70 lerde bişi geliyor. 100 lük sistemde 73,.. lü bişi geliyor. Teşşekkür verilirken hangi ortalama göz önünde bulundurulur. ben teşekkür alabilirmiyim şimdiden teşşekkürler...Eğer notunuzu ders katsayılarına veya ders saatine göre doğru hesapladığınızdan emin iseniz teşekkür alıyorsunuz. +70 Teşekkür. +85 Takdir.Son Düzenleme: mhmTR ~ 18 Ocak 2010 06:13