THE GODFATHER 2 ACİL YARDIM!

melihfb
10-05-2009, 13:28   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
265 mesaj

ben korumaları aldım ikiside öldü sora 1 tanesini geri aldım güvenli eve gittiğimde adamların üstünde $ işareti war altındada hangi dalda olduğu yazıor adamla konuşum 3 seçenek wr ztn sağ tuş ve sol tuşu deniom bişi olmuo en son ı'm done diorum bnm adam konuşmadan çıkıo korumayı nasıl alabilirim?

Son Düzenleme: melihfb ~ 10 Mayıs 2009 13:29
abdulkadirilhan
11-05-2009, 18:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
224 mesaj

adamlar senin eski adamlarınsa parasız gelecekler zaten yok farklı adamları ekibine katacaksan seçeceğin eleman ile konuşurken "what is your specialites" sorusunu sorarsan adamın özelliklerini göreceksin."you're in "diye başlayan cümleyi kullanırsan yeni elemanı ekip dahil edersin.fakat ekipte yer yoksa yeni eleman alamazsın.ekibini tab-more don view-your families sırasını takip edrek görebilir her adamını ve kendini upgrade yapabilirsin.

ekibndeki elemanlar hapse girer yada yaralanırlarsa aile ağacı menüsünde elemanı seçtiğin zaman yanında geri sayım sayacı çıkıyor bu sayaç bittiğinde elemanı "add crew "seçeneği ile ekibine dahil edebilirsin

oyundaki herhangi karakter ile wasd tuşları ile konuşacaksın

Son Düzenleme: abdulkadirilhan ~ 11 Mayıs 2009 18:07
melihfb
12-05-2009, 12:18   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
265 mesaj

ama you re in die seçenek yok öncdn wardı 2 kişi aldım şu an yok acaba kişi kapasitesimi doldu

abdulkadirilhan
12-05-2009, 16:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
224 mesaj
melihfb
ama you re in die seçenek yok öncdn wardı 2 kişi aldım şu an yok acaba kişi kapasitesimi
büyük ihtimalle aynı özelliklere sahip bir elemanın var ekibinde.onun için istediğin elemanı dahil edemiyorsun ekibine.
ekibindeki  hiç kullanmadığın elemanları sahibi bulunduğun işyerlerine koruma ekibinin başı olarak yollarsan("send defenders" seçeneği ile olması lazım) rakip ailelerin orayı ele geçirmesi çok zor olur.
ben florida haritasına geçtim.oradaki aileler ile uğraşmak  daha zor....özellikle granados ailesi sen florida haritasında uğraşırken, newyork haritasındaki sana ait yerlere çöküyor....