arkadaşlar ben kurulumu yapamadım birisi yardım etsin cd key girdikten sonra kuruluma devam et diyorum ama directx 9c veya üstünü kurmanız lazım diye bi uyarı veriyor ve kurmuyor bende directx 10 yüklü sistem gerksinimlerim oyunu kaldırmaya yeterli ama neden kuramıyorum biri yardımcı olursa çok sevinirim...
The Godfather Vistada kuramadım YARDIMMMMM!!!
Kardes sanırsam vistayla uyumlu değil o sence??Arkasında yazar zaten windows xp vs vs...ha vista yazıyorsa o ayrı mesele ama ben yazmıyor biliyorum...
ilgilendigin icin saol vistaya uyumlu degil ama ayarlamasını yaptım suan calısıyor yapamayan olursa üstüne sag tıklasın ayarlarına girsin ordan windows xp service pack 2 var onu isaretleyin ve uygulayın vistada böyle calısyıyor...
doruk1907ilgilendigin icin saol vistaya uyumlu degil ama ayarlamasını yaptım suan calısıyor yapamayan olursa üstüne sag tıklasın ayarlarına girsin ordan windows xp service pack 2 var onu isaretleyin ve uygulayın vistada böyle calısyıyor...öyle eski bir oyun değil, Vista'nın desteklemesi gerekirdi zaten; sorununu kendin hallettiğin ve buraya nasıl hallettiğini yazdığın için de ayrıca teşekkürler.
hm doğrudur pardon kardes benimki sadece bir fikirdi peki bu her oyun için geçerlimi yada bazı oyunlar için?
yani genelde böyle oluyor uyum sağlaması için yapmak gerekiyor ama orda çok seçenek var bazen xp service pack 2 işe yaramıyor 98/me olması lazım nfs carbonda öyle çalışmıştı denemek gerekiyor...vista biraz kafa karıştırıcı ama buna değer
Ya arkadaşlar ben windowsxp kullanıcısıyım. Madem oyun oynamak ve en iyi performansı almak istiyorsunuz neden xp uyumu olan oyunlarda bilgisayarı zorluyorsunuz ki? Eminim elinizdeki bilgisayarlar xp desteğiyle (direct10x ile) oyunlarda çok daha iyi performans verir.