The Haunting in Connecticut (2009)

LanSeRocK
28-07-2009, 04:05   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
52 mesaj

Dehşet verici gerçek bir hikayeye dayanan Lionsgate filmi “The Haunting in Connecticut” bir ailenin karanlık doğaüstü güçlere karşı verdiği tüyler ürperten gerçek mücadeleyi konu alıyor.

Campbell ailesi Connecticut’ınsakin bir köşesine taşındıktan kısa süre sonra, Viktorya tarzı şirinevlerinin rahatsız edici bir geçmişi olduğunu öğrenirler: Evleri akılalmaz olaylara tanık olmuş bir cenaze evinden dönüştürülmüştür; daha daönemlisi evin sahibinin medyum oğlu Jonah, ruhani varlıkların diğer tarafa geçebilmesine fırsat yaratan şeytani bir ulak görevi görmüştür.

Şimdi, ölülerle iletişim kurabilen Jonah, masum ve her
şeydenhabersiz aileyi farklı türde bir dehşete boğmak üzere dönmüştür
vekorkunç şeyler olmak üzeredir.

Tür : Korku / Gerilim

Yönetmen : Peter Cornwell

Senaryo : Adam Simon , Tim Metcalfe

Gösterim Tarihi : 12 Haziran 2009

Yapım : 2009, ABD , 92 dk.

Oyuncular : Virginia Madsen (Sara Campbell)  , KyleGallner (Matt Campbell)  , Elias Koteas (Reverend Popescu)  , AmandaCrew (Wendy)  , Martin Donovan (Peter Campbell)  , Sophi Knight (MaryCampbell)  , Ty Wood (Billy Campbell)

Son Düzenleme: LanSeRocK ~ 28 Temmuz 2009 04:08
Banned
28-07-2009, 11:31   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

İzlemiştim bu filmi ilk yarıda heyecanı dorukta tutsada sonlarına özellikle evde dönen dolapların açıklanması sırasında çok saçmalamışlar ve işi götürüp yine dine bağlamışlar bu bana konuyla çok alakasız geldi ve açıkçası yönetmenin düştüğü bu hatanın filmi bitiren darbe olduğunu düşünüyorum dua eden anneye hiç bir şey olmaması vs. ayrıca tavan arasında bulunan kitabın ne olduğuda çok havada kaldı hikaye bunun gibi kopukluklarla dolu aslında çok iyi olabilecek bir hikaye her zaman ki korku filmi klişeleriyle resmen harcanmış.

darkknight
28-07-2009, 15:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
339 mesaj

Bu tip filmlerde saçmalamanın bir sınırı yok zaten... nede olsa içinde doğaüstü varlıklar var..Film gerilim filmi olarak başarılı..anlık kormak ve gerilmek için izlenebilir.. tabiiki 92 dakikalık filmde 45 dakika pek fazla bir şey yok, dayanmanızlazım... gerilimin yanında güzel bir dram filmi izledim dediyebilirim... tanıdık olaylar var filmde ama gene de tat bırakıyor...Bide Based on true eventsHmph deyince milleti çekiyor

LanSeRocK
28-07-2009, 20:30   |  #4  
OP Üye
52 mesaj

Kopukluk Konusundaki Yorum gerçekten gzel olmuş. Tbrk Ederim Blinçli İzleyicilerin old. Bilmek Güzel ve ayrıca Film hataları çok