arkadaşlar ben oyunun simgesini çift tıkladığımda şöyle bir şey geliyor ve oyun açılmıyor lütfen acill yardım edin noooolur
the hunter oynama sorunu ACİLLLL
internetin varmı varsa oyun korsan mı hatada server a bağlanamadığını söylüyor
Oyunu başlatmanız için önce sitesinden giriş yapmanız gerekli.Giriş yaptıktan sonra GO HUNTING gibi bir bölüm var.Ona tıkıcaksınız ve oyun açılcak.Yani oyunu simgesinden değil internet sayfasından başlatcaksınız.Verilen uyarıda da bunu söylüyor zaten.
[url=../kisisel/143486/]_hEro[/url] senin dediğin gibi yaptım oldu herkese teşekkür ederim
https://www.chip.com.tr/forum/ati ... sorunu_t130890.html
abi şuna bir baksan ii olur
ya arkdaşlar aynı sorun bende var ben siteye giriş yapıyorum ama go hunting diye bölüm gelmiyor .. lütfen yardım
ya abi sitenin her tarafını aradım öle bir şey yok.Bir bakarmısın sen?
o siteye üye yeni baştan oluyorum ama yinede sol tarafta sign in yazıyo acaba benim üyeliktemi hata var?
merabe kardeşim bu the hunter da siteden hunt diyorum yükleme yapılıyorken eror 23 veriyo bu ne hatası olabilir yardımcı olurmusun
abi ler bu yorumu herkes görsün ben indirdim kurdum craktan kurulu olduğu yere yapıştırdım ama şöyle bir hata verdi game settings does not match the currnet game version diye bitane hata verdi lütfen yardım edermisiniz yardım ederseniz çok çok sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekürler