the sims 3 Kurulum sorunu (eklenti paketi)

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
cihat emre
18-06-2010, 18:31   |  #1  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
148 mesaj

oyunu ındırdım yuklıcem bu sorun yardımcı olun lutfen

Recep Baltaş
18-06-2010, 18:48   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Beyefendi zaten yazıyor orada, neden konu açtığınızı anlayamadım. "Bu ürün Sim 3 gerektirir. Önce Sims 3'ü yükleyin"

Eklenti paketi kurmaya çalıştığını hatırlatmama gerek var mı?

cihat emre
18-06-2010, 19:00   |  #3  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj

kardeş sıms 3 var zaten ama yınede hata verıyo neden işte hatırlatmana gerek yok

Blackinred
18-06-2010, 19:34   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

Sanırım olayın özeti şu; Sen şimdi Sims 3'e crack yaptın ya o yüzden exe yi bulamıyordur büyük ihtimalle. Ve asıl soru yada sorun senin burada korsan oyun ile ilgili yardım istemeyeceğini bilmene rağmen bunu yapman. Koyduğun resimde korsan grubu "Vitality"nin dosyası bile gözüküyor. Chip yönetimi gerçekten sizleri uyarıyor mu, 2-3 uyarı sonra banlıyor mu ya da sadece konu mu kilitliyor bilemiyorum ama bir şeyler yapılmalı.

cihat emre
18-06-2010, 22:52   |  #5  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj
Alıntı: Blackinred  
Sanırım olayın özeti şu; Sen şimdi Sims 3'e crack yaptın ya o yüzden exe yi bulamıyordur büyük ihtimalle. Ve asıl soru yada sorun senin burada korsan oyun ile ilgili yardım istemeyeceğini bilmene rağmen bunu yapman. Koyduğun resimde korsan grubu "Vitality"nin dosyası bile gözüküyor. Chip yönetimi gerçekten sizleri uyarıyor mu, 2-3 uyarı sonra banlıyor mu ya da sadece konu mu kilitliyor bilemiyorum ama bir şeyler yapılmalı.
sen gecenlerde chıpın başına gelen saldırıyı bılmıyorsun galıba benım vitalty i paylaşmam chıpı yıkmaz bu aradada konularım hıc banlanmadı

Blackinred
18-06-2010, 23:45   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

Chip'e bir saldırı mı olmuş? Bilmiyorum ve konuyla nasıl bir alakası var onu da anlayamadım. Sen zaten Vitality'i paylaşmıyorsun, ki bunu hangi söylemimden çıkardığını çözemedim, forum kurallarından biri olan "korsan oyun için yardım istenilmez" kuralını çiğniyorsun. Bunun Chip'i yıkması ile nasıl bir alakası var onu da hiç anlamadım. Son olarak, korsan istek veya paylaşım için konular kilitleniyor, öyle bir durumda seninki kilitlenmediyse bilemem tabii.

cihat emre
19-06-2010, 16:11   |  #7  
cihat emre avatarı
OP Yıllanmış Üye
148 mesaj

kardeş ALLAHA şukur bı kac kez de böyle paylaşım yaptım konu bu kadar uzamadan cözuldu kımse senın gıbı korsanın bu kadar ustune gıtmedı ben cozum ıstıyorum sen benım hatalarımı gösterıyosun

Recep Baltaş
19-06-2010, 18:23   |  #8  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

Ahah, Vitality arkada kalmış yeni gördüm :) Konu kilit...