Kan,dehşet,katliam,korku...... İŞTE THE SuFFeRinG 2....
the SuFFeRinG 2.........
- 1
- 2
şu tarz oyunlara ısınamadım gitti strateji benim işim...
Katliama devam ...
taa fii tarihinde level almıştım tam sürüm oyun veriyodu. requiem di yanlış hatırlamıyosam o oyuna benziyor.
bu oyun farklı cico oyna pişman olmassın..
BloodRayne'i mi veriyor, ücretsiz hem de? vaşşşşşş. Alalım.
Bu arada oynamayın böyle oyunlar, psikolojiniz falan bozulur .
Hiç unutmam ortaokulda iken bir bilgisayar dergisinde mortal kombat 3(dü galiba)'ün incelemesini okuyordum, adam onca sayfalık incelemeyi yaklaşık olarak öyle bitirmişti: " Böyle kanlı oyunları boşverin, satranç gibi faydalı şeyler oynayın." Tabi ben aynen dumur, ne aşk kaldı ne şevk... Murat, ne o öyle her taraf kan, katliam, yaratıklar, şiddet... cıgh cıgh.. Hey Allah'ım, nereye gidiyor bu gençlik!
Her türlüsünü öğreniyoruz ona göre önlem alıyoruz diyebiliriz yas
HEEyyy gidi günler hey bizim zamanımızda tv bile yoktu bilgisayarda age of empires oynardık.
suffering den gençlik ve age of empires'e bir kayış.
Ne güzel işte her görüş var
abi cim bu oyun bana yasak anam pedere söylemiş pederde sen şimdi bizide kesersin doğrarsın bu oyunları oyna die mi sana mkina aldık diyince bende sildim oyunu sidi mecbur fps lerden stratejiye ani bir U donusu yaptık anıcanızzz
Gece herkes uyuduktan sonra karanlıkta oyna
karanlıkta mı oynasın, hem oyunun atmosferi, hem gizli işler yapma ve her an basılma ihtimalinin verdiği heyecan. Hımm...Sabahleyin anne ve baban tarafından bilgisayar başında kalp krizinden gitmiş olarak bulunmak istiyorsan tabi neden olmasın :)
alıntı:
Gönderen : yaskaranlıkta mı oynasın, hem oyunun atmosferi, hem gizli işler yapma ve her an basılma ihtimalinin verdiği heyecan. Hımm...Sabahleyin anne ve baban tarafından bilgisayar başında kalp krizinden gitmiş olarak bulunmak istiyorsan tabi neden olmasın :)
Çağdaş bunları duyduktan sonra kesin bu oyunun ismini unutmuştur :)
abi ben zaten gece oynamayı denedi bunu fakat ölüyordum hakkatten wallla atmosferı oyunun super bi kaç gün uyuyamadım okadar
abi bu oyunlarında muhakkak kitlesi vardır ama strateji olsun çamurdan olsun. bazan oturup 2 disketlik fragile bile oynuyom hemde xp de mükemmel oluyor :))). bi keresinde arkadaşla resident evil i almıştık oynamak için kafayı yiyoduk tam finaller zamanı bide iki dersimi verdim o oyuna. bir morga girilmesi gereken bi bölümü vardı arkadaş diyo sen gir ben diyom sen gir böle iki gün açamamıştık oyunu :))) ondan sonra pek oynamadım bu tür oyunlar. en son oynadığım Riddick diye bi oyun oynamadıysanız tavsiye ederim.
- 1
- 2