The Walking Dead' Şakası

Watchman
22-01-2014, 00:30   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2008

Nick Santonastasso, The Walking Dead'in Daryl'i Norman Reedus'a Tokyo'da inanılmaz bir zombi şakası yaptı.

The Walking Dead hayranı ve Vine'ın "Zombie Prankster" ismiyle "Muzip Zombisi" Nick Santonastasso, The Walking Dead'in Daryl'i Norman Reedus'a Tokyo'da inanılmaz bir zombi şakası yaptı.

Reedus, böyle bir şaka ile karşılaşacağından habersiz bir şekilde, dizinin başrol oyuncusu Andrew Lincoln (Rick Grimes) ve Özel Efekt Gurusu / Baş Yapımcı Greg Nicotero ile FX'te yayınlanan dizinin 4. sezonun tanıtımını yapmak için Japonya'daydı.

Amerika dışında The Walking Dead'i 125 ülkede yayınlayan önde gelen uluslararası Pay TV eğlence ağı Fox International Channels, sosyal medya odaklı kampanyasını Tokyo'da başlattı. Eşi benzeri görülmemiş deneyimler yaratarak, öne çıkan global programlarının en büyük hayranlarını belirlemek için tasarlanan kampanya, Norman Reedus ile gerçekleştirilen büyük zombi şakası ile başladı. The Walking Dead hayranı ve Vine'da 534,000 takipçisi olan "Zombie Prankster" Nick Santonastasso Tokyo'ya uçarak Özel Efekt Gurusu Greg Nicotero tarafından özel bir estetik makyajla zombiye dönüştürüldü. Gizli kameralar Nick'in Norman Reedus'ı (Daryl) korkutma anını her açıdan kayda alırken, Nick'in suç ortağı Andrew Lincoln (Rick Grimes), kontrol odasında Nick'e şaka ile ilgili talimatları vermekle görevliydi. 17 yaşındaki Nick, çok nadir rastlanan Hanhart isimli bir sendromla doğdu. Sadece bir kolu var ve bacakları yok. Kararlılığı ve hayattan aldığı zevk, önüne çıkan engelleri aşmasında yardımcı oldu. Şimdi de birçok çocuk ve yetişkin için bir ilham kaynağı. The Walking Dead'e duyduğu olağanüstü sevgi ve uzun süredir kendi başına hayranı olduğu dizi için çektiği klipler, Nick'i bu kampanyayı başlatmak için en uygun aday yaptı