Thunderbird için en iyi 10 eklenti!

CHIP Online
28-04-2010, 00:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

CHIP Download'dan, Thunderbird kullanıcılarının kaçırmaması gereken 10 müthiş eklenti...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/thun ... -eklenti_19704.html

Dünyanın en popüler e-posta uygulamalarından biri olan Mozilla Thunderbird hem hızlı hem de çok güvenilir bir program. Üstelik birçok eklentiyle özelleştirilebiliyor ve yetenekleri artırılabiliyor. Bu özel dosyada her Thunderbird kullanıcısının mutlaka yüklemesi gereken 10 eklentiyi bir araya getirdik.

Özel dosya: En iyi 10 thunderbird eklentisi

Thunderbird hem geniş bir kullanıcı kitlesine sahip hem de açık kaynak kodlu olduğu için birçok programcı tarafından da yüzde yüz destekleniyor. Bu programcılar programın yeteneklerini artırmak için birçok faydalı eklenti üretiyorlar. Takvim, yazım kontrolü, şifreleme bunlardan sadece birkaçı. Özel dosyamızda bu faydalı program için en faydalı eklentileri bulabileceksiniz.

Özel dosya: En iyi 10 thunderbird eklentisi

Eğer siz de Thunderbird kullanıyorsanız bu eklentileri sisteminize mutlaka yüklemenizi öneriyoruz.

Tüm konu: Thunderbird için en iyi 10 eklenti!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Hangi e-posat yazılımını kullanıyorsunuz?

quazar
29-04-2010, 22:06   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2010

Siz böylemi haber yapıyorsunuz? Thunderbird'ün 3. versiyonu ile birlikte önceki addonlardan geriye sadece 7 tane uyumlu kaldı ve bunlar arasında sizin orda millete tanıttıklarınızın çoğu yok. Gidip şimdi thunderbird'i download edin ve ilk öneriniz olan minimize trayı kullanında göreyim.
Bir çok haberiniz vetavsiyeniz ezbere kopyalama yapıştırma. Siz şimdi kendinizi ciddi site diyemi nitelenediriyorsunuz?? Tek amacınız hangi başlıktan kaç tane tık çıkartırım başka bir şey değil. Basit konuları bile googledan bulduğunuz resimlerle her sayafaya bir cümle taktiğiyle millete yutturuyorsunuz, çok kaliteli siteniz tebrikler...

Son Düzenleme: quazar ~ 29 Nisan 2010 22:08