Titanların Savaşı - Clash of the titans

ProSinema
01-04-2010, 23:35   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj

Titanların Savaşı
Clash of the Titans

[url=http://www.sinemaforumu.net/forumdisplay.php?f=11][/url]

Yapım:
2010 ~ ABD,  İngiltere
Tür:
3 Boyutlu,  Aksiyon,  Dram,  Fantastik,  Macera
Yönetmen:
Louis Leterrier
                                                                      Senaryo:
Phil Hay,  Matt Manfredi,  Travis Beacham
                                                                      Yapımcı:
Kevin De La Noy,  Basil Iwanyk
                                                                      Görüntü Yönetmeni:
Peter Menzies Jr
                                                                      Müzik:
Craig Armstrong
                                                                      Filmin Websitesi:
clash-of-the-titans.warnerbros.com
                                                                      Süre:
                                      3 saat 2 dk
Gösterim Tarihi:
02 Nisan 2010 (Türkiye)                                                                        
diğer ülkeler...                                                                          26 Mart 2010 (ABD)
25 Mart 2010 (Rusya)
25 Mart 2010 (Yunanistan)
25 Mart 2010 (Kazakistan)
25 Mart 2010 (GüneyKore)
25 Mart 2010 (Singapur)
26 Mart 2010 (İngiltere)
26 Mart 2010 (İsveç)
26 Mart 2010 (İspanya)

Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşıve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan,tanrılar arasındaki savaş ta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrıolarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (SamWorthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (RalphFiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyikalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek vedünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir göreviyönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşıkazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendikaderini çizmektir.

Film, tanrıların tanrısı Zeus ile onu kendine rakip olarak gören yeraltı tanrısı Hades’in mücadelesi ile birlikte Zeus’un oğlu Perseus’un,Medusa ve Kraken Canavarını aşıp Prenses Andromeda’yı kurtarmaserüvenini anlatacak.

Titanların Savaşı Oyuncuları

Liam Neeson

Ralph Fiennes

Sam Worthington

Gemma Arterton

Alexa Davalos                        

Titanların Savaşı
filminin fragmanını izle

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış

Son Düzenleme: ProSinema ~ 06 Ağustos 2010 19:42
CarlJohnson
04-04-2010, 21:16   |  #2  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,081 mesaj

filme gittim 3d olarak izledim xpand olarak izledim sanırım ama 3d gozlukleri cıkarınca daha mutlu acıkcası filmde :)) gercekten gitmeye deger bir film bu tarz fimleri seven herkese tavsiye ediyorum rahatca..filmin senaryosu gercekten cok guzel geldi bana..akıcı bir film baymıyor hic..bol action..iyi syirler simdiden :)