Tivibu Çarşı ile TV'den alışveriş dönemi!

CHIP Online
02-11-2013, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

TTNet, televizyon üzerinden alışveriş yapmanıza izin veren Tivibu Çarşı'yı ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/tiv ... s-donemi_43464.html

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, yenilikçi uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek iş ortakları MasterCard ve CordisNetwork ile birlikte televizyon üzerinden e-ticaret dönemini başlattı. Tivibu Ev kullanıcıları Tivibu Çarşı uygulamasıyla artık televizyon ekranı üzerinden ve sadece Tivibu kumandasını kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabilecek. Tivibu Ev kullanıcıları, Tivibu Çarşı içinde yer alan farklı markaların mağazalarını ziyaret edebilecek, kataloglardan ürün detaylarını inceleyebilecek. Kullanıcılar beğendikleri ürünleri MasterCard logolu tüm kredi kartları aracılığıyla güvenli bir şekilde satın alabilecek.


TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya, "Türkiye'de dijital dönüşümün inovatif fikirlere yapılacak yatırımla sağlanabileceğini düşünüyoruz. E-ticareti bambaşka bir platforma taşıdık. Türkiye'den dünyaya örnek olacak dijital çözümlerin sunulması, başarı hikayelerinin yazılması için global iş ortaklarımız ile beraber yeni uygulamalar geliştiriyoruz. Tivibu Çarşı bu vizyonun başarılı bir örneği" dedi.


Dizi ve filmlerdeki beğendiğiniz ürünleri satın alma imkanı


Tivibu Çarşı uygulaması için geliştirilen altyapı ile birlikte Tivibu Ev kullanıcıları, yakın dönemde, alışveriş deneyimlerine bir yenisini daha ekleyecek. Tivibu Ev kullanıcıları, dizilerdeki ya da filmlerdeki oyuncuların beğendikleri elbiselerini ve aksesuarlarını, kumandalarının tek tuşu ile satın alabilecek.

Tüm Konu: Tivibu Çarşı ile TV'den alışveriş dönemi!

Kaynak: www.chip.com.tr