linüx türevlerinde tivibuyu çalıştırmanın bildiğiniz bir yolu varmı aceba
tivibu
Tivibu'nun browser üzerinde çalışan player'ı yok mu ? Onu kullan.
Araştırmaya gerek yok. Tivibu sitesine gir yukarda 'Tivibu İzle'ye bas kullancı girişi yap.
microsoft silverlight istiyor dostum izletmiyor genede
O zaman imkansız oluyor :)
insanları zorla korsan kullanmaya teşvik olarak yorumluyorum bu gibi durumları :))
Korsan kullanıyorum, mutluyum :)
microsoft silverlight istiyor dostum izletmiyorSilverlight'in Linux sürümü var: Moonlight, synaptic veya yazılım merkezinden işaretleyip kurabilirsiniz.Bakın, burada da yazmıştım: https://www.chip.com.tr/forum/silverlight-4-final_t160290.html
Son Düzenleme: Nicoll ~ 29 Ekim 2010 22:30
teşekkür ederim ncoll eğer işe yararsa bide messsenger işini halledebilirsem bilgisayarımdaki windows u katledicem :)
olmadı moonlight kurdum ama genede silverlight istedi başka bi çözüm önerisi olan?
olmadı moonlight kurdum ama genede silverlight istedi başka bi çözüm önerisi olan?Tarayıcı eklentisini de kurdunuz mu? Tarayıcının adres satırına about:plugins yazıp bakın; eğer listede Silverlight yazısı varsa kurulmuş demektir, yazmıyorsa synaptic'ten kurun.Ayrıca depoda eski sürümü olabilir; onunla çalışmazsa aşağıdaki bağlantıdan 3.0 sürümünü kurmayı deneyin...
Son Düzenleme: Nicoll ~ 30 Ekim 2010 19:25
internet tarayıcı olarak chorome kullanıyorum ayrıca firefoxtada denedim synaptics ten yüklediğim moonligt i kaldırım vermiş olduğunuz adresteki moonligt i kurdum sonuç tivibu ekranında artık silverligt istemiyor ama kullanıcı adı ve şifre girin yazıyor ekranın kullanıcı adı ve şifre girilmesi gereken yeri boş