ARKADAŞLAR TNC XP NEDİR NEREDEN BULABİLİRİM NASIL BİŞEYDİR TAVSİYE EDERMİSİNİZ
BENDE KIRIK LİSANS XP VAR SİSTEM İKİDE BİR ÇÖKÜYOR BENDE TNC XP BULUP KULLANAYIM DEDİM VEYA BUNUN YERİNE NE YAPARIZ BAŞKA TNC XP GİBİ BİŞİ VARMI ?
iLGİNİZ İÇİN SAĞOLUN.
TNC XP
http://www.tnctr.com/index.php?showtopic=9796
şu siteyi incelemnde fayda var
Tabiki kendi sitelerinden ancak bana sorsalar hangi modifiye edilmiş işletim sistemini kullanmayı tercih edersiniz diye cevabım hiçbiri olurdu. İçerisine ne tür kodlar eklenmiş olabileceğini bilemezsiniz.
ben uzun zaman kullandım TNCXP yi memnunum yani :))
TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ VE İLGİNİZ İÇİN
TNC TR SİTESİNDE MODİFİYE EDİLMİŞ İŞLETİM SİSTEM BÖLÜMÜ VAR ORADA PERFECT XP VAR 699 MB. ONU İNDİR BENCE PC KURULDUĞUNDA SANA YAPACAK FAZLA BİRŞEY KALMIYOR BAZI DRİVERLARINI TANIYOR VE AYRICA GEREKLİ BÜTÜN PROGRAMLARI KENDİSİ KURUYOR.AMA TNC XP SP 3 DENEDİM ODA ÇOK GÜZEL TERCİH SANA KALŞIM
peki bir arkadasımın da dediği gibi içerisine modifiye sırasında hangi kodların eklendiğini biliyormusunuz? hepimiz bilgisayarda virüs var diye bağırıyoruz ama modifiyeli bir sisteme çaktırmadan trojen enjekte edilmediğini veya virüs? veya modifiye ederken herhngi bir dosyada açık olusmasının sağlanmadığı konusunda bir garantiniz var mı?
Arkadaşlar modifiye edilmiş işletim sistemlerinden uzakdurmak en iyisi bazı servisler çalışmadığı gibi bazı zararlı kodlar da eklenmediğini hiçbirimiz bilemeyiz ayrıca bazı durumlarda yeni çıkan güncellemeleri yükeleymiyor ve güvensiz bir işletim sistemi oluyor