Sevgili arkadaşlar Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyununu win 7 64bit sistemime kuruyorum (x86,ya kuruluyor),oyunu açıyorum çatır çatır oynuyorum herşey çok güzel hiç bir sorun yok ancaak gel gelelim oyundan çıkıyorum ve daha sonra oyuna girdiğimde oyun açlıyor ama ses var görüntü yok ne iştir anlamadım,bunun sebebi ne olabilir bi fikriniz varmı acaba ?
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier Hata
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 205
5,277 mesaj
ben kurdum 64 bitli notbookuma hiç bir sorun çıkarmadı sen bilgisayarı bi 15dk dinlerdir kafa yerine gelince çelışır :)
Sevgili arkadaşlar Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier oyununu win 7 64bit sistemime kuruyorum (x86,ya kuruluyor),oyunu açıyorum çatır çatır oynuyorum herşey çok güzel hiç bir sorun yok ancaak gel gelelim oyundan çıkıyorum ve daha sonra oyuna girdiğimde oyun açlıyor ama ses var görüntü yok ne iştir anlamadım,bunun sebebi ne olabilir bi fikriniz varmı acaba ?monitör değişikliği yapıyormusun ya da ekran çözünürlüğü ile ilgili ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
281 mesaj
oyunun 1.1 ve 1.2 resmi yaması var yükleyin ben x64 win7 de sıkıntısız oynuyorum
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier tam ekran sorunun çözümü:
www.oshinetworks.com/ATI_Underscan_Fix.2.2.zip
Programı kurun sağ alta çalıştıyor hale geliyor, oyunu açtın menüler falan önce normal tam ekran değil ama oynamaya başladıktan sonra herşey tam ekran.
Son Düzenleme: camosur ~ 26 Temmuz 2012 21:36