Tom Clancy's HAWX YARDIM LÜTFEN......!!!

kalevra21
27-08-2009, 13:24   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj

arkadaşlar ben bi yerde takıldım,,, bi antreman yeri sanırsam etraftavurabileceğim hiç uçak yok ve haritada da hiç bir hedef yok...öncelikle 3000 metre yüksekliğe tırmanmamı istiyot sonra ctrl yebasmamı istiyor ardından uçağın görüş açısı değişiyor ve uzaktanbakmaya başlıyorsunuz buraya kadar sorun yok ama sonrasında ne yapmamgerektiğini bi türlü bulamadım yardımınızı bekliyorum arkadaşlar......

HugOBoss___
27-08-2009, 13:36   |  #2  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
2,011 mesaj

tam bilemeyeceğim ama orada irtifa kaybetmeni istiyor herhalde ctrl ye basıp aşağı doğru düşmen gerekiyor... tabii yere çakılmadan

kalevra21
27-08-2009, 13:56   |  #3  
OP Üye
96 mesaj

yok kardeş öyle bişey olduğunu sanmıyorum yaa,,, ben irtifa kaybedip yere doğruda düştüm hatta denizede çakıldım yine bişey olmadı,,,, orayı oynayıpta geçen var mı acaba...???

fasterdem
27-08-2009, 14:54   |  #4  
fasterdem avatarı
Yıllanmış Üye
404 mesaj

Ben o bölümü geçmiştim ve açıkcası uyuz olmuştum arkadaşım ingilizcemizde olmadığı için sağa sloa aşağı yukarı herşeyi denemen lazım.Mesela bide şu özellik var bak.Shift tuşu ile ateş de açabiliyorsun.Sonuçta kullandığın uçaklar avcı uçağı mermiyle ateş açıyosun orda o özelliğide kullan tüm her şeyi dene mutlaka geçersin o bölümü.Sonucu burda bizle mutlaka paylaş ama:)

alien_fx
27-08-2009, 14:57   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

bencede yere buyuk hızla inip yere in. güzel bi oyun aslında oynarken zorlanmadım ama olsun.

fasterdem
27-08-2009, 15:03   |  #6  
fasterdem avatarı
Yıllanmış Üye
404 mesaj

Evet kesinlikle çok zevkli ve eğlenceli bir oyun.Yalnız bnimde bu oyunda bi sorunum var:)Sizde varmı bilmiyorum arkadaşlar ama benim uçak arada bir kendi kendine ateş açıyor bu sorunu çözemedim ama onun dışında çok da ilerlerledim ve bitmek üzere kesinlikle müthiş bi oyun!

alien_fx
27-08-2009, 15:06   |  #7  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

okadar değil ama fizik kurallarına da uygun olunca insanın hoşuna gidiyor. ama ingilizce lazım oyunda.

kalevra21
27-08-2009, 17:58   |  #8  
OP Üye
96 mesaj
Alıntı: fasterdem  
Evet kesinlikle çok zevkli veeğlenceli bir oyun.Yalnız bnimde bu oyunda bi sorunum var:)Sizde varmıbilmiyorum arkadaşlar ama benim uçak arada bir kendi kendine ateşaçıyor bu sorunu çözemedim ama onun dışında çok da ilerlerledim vebitmek üzere kesinlikle müthiş bi oyun!
arkadaş o kendi kendine füze atma bendede vardı sorunun çözümü sanırmsam şu şekilde...
yukarda sağ tarafra bi ses ikonu var hoparlör şeklinde onu kapatman lazım,, onun içinde ''v'' ye basmalısın sanırım....
ayrıcaabenim sorunumu çözen yok mu arkadaşlar siz nasıl geçtiniz orayı hertürlü hareketi yaptım orda füzelerden mermilere kadar herşeyi yaptımama bişey yok öylece dolanıyorum siz naısl geçtiniz tam olarak söylermisiniz???

abdulkadirilhan
27-08-2009, 18:52   |  #9  
Yıllanmış Üye
224 mesaj

f-35 ile oynadığımız bölüm herhalde söylediğin bölüm.....
3000 feet 'e çıktıktıktan sonra ctrl basıyorsun.
uçağı kullanırken sana yardımcı olan sistemleri kapatıyorsun.bölüm sonuna açılmıyor bir daha....
orada yapacağın şey şöyle olması lazımdı....
klavyeden s tuşuna basarak gazı kapatıyorsun.uçak irtifa kaybetmeye başladığı anda tekrar w tuşuna basarak motorları çalıştırıp gazına yükleniyorsun ve uçağı tekrar eski yüksekliğine çıkarıyorsun....

alien_fx
27-08-2009, 20:05   |  #10  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

eğtim bolumununde yere inip durmayı denedinizmi? en basitinden youtube ye bolumun adını yazarsanız nasıl geçeçeğinizi kolayca bulabilirsiniz.

kalevra21
28-08-2009, 13:18   |  #11  
OP Üye
96 mesaj

tamamdır arkadarşlar geçtim orayı arkadaşında dediği gibiymiş önce s' ile takla atın uzun süre basılı tutun ardından uçak iirtifa kaybedince W' basılı tutup yükselmeye çalışın tamamdır....

yalnız savaşlarda benim anlamadığım bişey var arkadaşlar örneğin 500 kmilerde bi hedef olsun diyelim atak yapınca benim uçaklar benden çokdaha hızlı gidiyorlar hedefe benden en az üc kat kadar hızlılar w'yadabasıyorum ama onlar kadar hızlı olamıyorum üstelik hız olarak en hızlıuçağı seçmeme rağmen,, acaba başka bi tuşmu var benim bilmediğim ışıkhızı tuşu gibi

evet nasıl hızlı gidecez w'dışında...

alien_fx
28-08-2009, 13:29   |  #12  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

geçtiine sevndim

kalevra21
28-08-2009, 14:08   |  #13  
OP Üye
96 mesaj

saol kardeş sonunda geçtim yawww :D
yalnız savaşlarda benim anlamadığım bişey var arkadaşlar örneğin 500kmilerde bi hedef olsun diyelim atak yapınca benim uçaklar bendençokdaha hızlı gidiyorlar hedefe benden en az üc kat kadar hızlılarw'yadabasıyorum ama onlar kadar hızlı olamıyorum üstelik hız olarak enhızlıuçağı seçmeme rağmen,, acaba başka bi tuşmu var benim bilmediğimışıkhızı tuşu gibi

evet nasıl hızlı gidecez w'dışında...

alien_fx
28-08-2009, 14:09   |  #14  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj

bilmiorm ama tebrik ler zuhaha:D

kalevra21
04-09-2009, 16:01   |  #15  
OP Üye
96 mesaj

arkadaşlar tekrardan mrb ben yine bi yerde takıldım   :D    
atom bombasını atıldığı bölümde takıldım,,, tametraftaki uçakları temizledim herşey bitti sonra 1 dk lık geri sayımbaşladı atom bombası için işte o arada tam olarak ne yapmam gerek,,,ordan kaçmak çare değil,, ben kaçıyorum ama benim uçaklar oraya doğrugeldikleri için onlar patlıyorlar ne yapmam gerek tam olarak. ??????

_ROJHAT_
09-09-2011, 19:22   |  #16  
_ROJHAT_ avatarı
Yeni Üye
26 mesaj
Alıntı: kalevra21  
arkadaşlar ben bi yerde takıldım,,, bi antreman yeri sanırsam etraftavurabileceğim hiç uçak yok ve haritada da hiç bir hedef yok...öncelikle 3000 metre yüksekliğe tırmanmamı istiyot sonra ctrl yebasmamı istiyor ardından uçağın görüş açısı değişiyor ve uzaktanbakmaya başlıyorsunuz buraya kadar sorun yok ama sonrasında ne yapmamgerektiğini bi türlü bulamadım yardımınızı bekliyorum arkadaşlar......
Konu iki sene öncesinin fakat ben 2 sene sonra bu konudan faydalandığıma göre, vereceğim cevaptan da herkes her zaman faydalanabilir..

Mesajım, şu anki tarihte mutlaka bu oyunun ustası olmaş olan kalevra21 arkadaşa değil; bu konudan faydalanabilecek herkese...

Önce 3000 metre yüksekliğe tırmanıyorsun, ardından solctrl'ye basıyorsun ve sistemi kapatıyorsun.. Sistemi kapatınca manevra kabiliyetin artıyor, uçağa takla bile attırabiliyorsun ki asıl nedeni bu zaten.. Neyse sonrasında s'ye basılı tutarak fren yapıyorsun ve uçağın burnunu havaya kaldırıp uçağı 360 derece döndürüyorsun.. Daha sonra w'ye basarak uçağın kendine gelmesini sağlıyorsun ve irtifa kaybetmesini önlüyorsun..

Artık solctrl'ye basarak sistemi istediğin zaman açamıyorsun, bölümün sonuna kadar sistemin kapalı kalacak ve düşman uçaklarıyla böyle mücadele edeceksin.. Düşman uçakları gelecek.. Bu uçaklar küçük ve hızlı uçaklar olduğu için sistemin açıkken bunlarla baş etmen çok zor olacak, çünkü bu uçaklar sürekli senin hemen arkanda olacaklar, bu uçakları önüne denk getirip kilitlenip ateş etmen çok zor.. Bu yüzden normal şartlarda bu uçaklarla karşılaştığında zaman, sistemini kapatıp takla atarak uçakları önüne alacaksın ve kilitlenip füzeleri  ateşleyeceksin.. Bu görevin kazandırmaya çalıştığı bu..

Son Düzenleme: _ROJHAT_ ~ 09 Eylül 2011 19:24
JengaJenK
02-02-2012, 02:17   |  #17  
Taze Üye
1 mesaj
Alıntı: _ROJHAT_  
Konu iki sene öncesinin fakat ben 2 sene sonra bu konudan faydalandığıma göre, vereceğim cevaptan da herkes her zaman faydalanabilir..

Mesajım, şu anki tarihte mutlaka bu oyunun ustası olmaş olan kalevra21 arkadaşa değil; bu konudan faydalanabilecek herkese...

Önce 3000 metre yüksekliğe tırmanıyorsun, ardından solctrl'ye basıyorsun ve sistemi kapatıyorsun.. Sistemi kapatınca manevra kabiliyetin artıyor, uçağa takla bile attırabiliyorsun ki asıl nedeni bu zaten.. Neyse sonrasında s'ye basılı tutarak fren yapıyorsun ve uçağın burnunu havaya kaldırıp uçağı 360 derece döndürüyorsun.. Daha sonra w'ye basarak uçağın kendine gelmesini sağlıyorsun ve irtifa kaybetmesini önlüyorsun..

Artık solctrl'ye basarak sistemi istediğin zaman açamıyorsun, bölümün sonuna kadar sistemin kapalı kalacak ve düşman uçaklarıyla böyle mücadele edeceksin.. Düşman uçakları gelecek.. Bu uçaklar küçük ve hızlı uçaklar olduğu için sistemin açıkken bunlarla baş etmen çok zor olacak, çünkü bu uçaklar sürekli senin hemen arkanda olacaklar, bu uçakları önüne denk getirip kilitlenip ateş etmen çok zor.. Bu yüzden normal şartlarda bu uçaklarla karşılaştığında zaman, sistemini kapatıp takla atarak uçakları önüne alacaksın ve kilitlenip füzeleri  ateşleyeceksin.. Bu görevin kazandırmaya çalıştığı bu..
evet aynen anlatıldığı gibi.. herşey çok güzel ace combat manyağı olduğum için oyunun  1 ve 2 sini alıp oynamak istedim 1 de. ancak 21 bölüm sonra yerimde sayıyorum nerede bu 39 40 lar nasıl açabilcez?